Du er her: Trening med Polar > Trening med Polar-app > Ha på deg M600

Ha på deg M600

Din sportsoptimaliserte smartklokke har en innebygd pulssensor som måler pulsen fra håndleddet. For å måle pulsen på håndleddet så nøyaktig som mulig må du feste armbåndet godt rundt håndleddet ditt, rett bak håndleddsbenet, med displayet i retning oppover. Sensoren må være i berøring med huden din, men armbåndet må ikke sitte for stramt slik at det forhindrer blodtilførselen.

Utenom treningsøkter kan armbåndet sitte litt løsere, som en vanlig klokke. Du bør imidlertid stramme det igjen under treningsøkter for å sikre at du får nøyaktige pulsavlesninger fra håndleddet ditt. Hvis du har tatoveringer på huden på håndleddet ditt, bør du unngå å plassere sensoren direkte over dette, ettersom det kan forhindre nøyaktige avlesninger.

Det kan være lurt å varme opp huden din under sensoren hvis du raskt blir kald på hender og hud. Få i gang blodsirkulasjonen før du starter økten din!

Under sportsaktiviteter der det er mer utfordrende å holde sensoren stasjonær på håndleddet ditt, eller der du har trykk eller bevegelser i muskler eller sener i nærheten av sensoren, anbefaler vi at du bruker en Polar-pulssensor med en bryststropp for å få en bedre måling av hjertefrekvensen din. Gå til Koble Polar-appen til en pulssensor hvis du vil ha mer informasjon.

Selv om det finnes mange subjektive indikatorer på hvordan kroppen din reagerer på trening (oppfattet anstrengelse, pustefrekvens, fysiske fornemmelser), er det ingen av dem som er like pålitelige som måling av hjertefrekvens. Hjertefrekvensen er en objektiv indikator, og den påvirkes av både interne og eksterne faktorer og er derfor et pålitelig mål på fysisk tilstand.