Du er her: Bruk av M600 > Menystruktur > M600 Brukerhåndbok (AW 2.0) | Appmenyen

Appmenyen

M600 har følgende standardapper:

*Bare når Polar M600 er koblet til en Android-telefon

Du kan laste ned flere apper for smartklokker fra Google Play Butikk-appen på Polar M600. For at du skal kunne bruke Play Butikk-appen på M600, må du koble smartklokken til et Wi-Fi-nettverk.

Slik laster du ned flere apper

1. Trykk på startknappen på siden på den aktive startskjermen for å åpne appmenyen.
  2. Finn og trykk på Play Butikk.
  3. Bla i listen over foreslåtte apper, eller trykk på forstørrelsesglassikonet øverst i listen for å åpne søkefunksjonen.
  4. Trykk på en app du vil installere.
  5. Trykk på Installer for å starte nedlastingen av appen til M600.

Gå til Wear OS by Google-hjelpesiden om Google-apper som fungerer sammen med Wear OS by Google.

Gjelder bare når Polar M600 er koblet til en Android-telefon

Hvis du vil se en liste over appene vi anbefaler for klokken, kan du åpne Wear OS by Google-appen på telefonen din og bla ned til "Grunnleggende apper for klokken". Du kan trykke på FLERE for å gå til Google Play-butikken og åpne et større utvalg av foreslåtte apper som har støtte for Wear OS by Google.

En Wear OS by Google-smartklokkeversjon kan være tilgjengelig for enkelte av appene du bruker på den tilkoblede Android-telefonen din: Åpne Play Butikk-appen på M600, og bla til nederst i startmenyen for å finne Apper på telefonen din > trykk på appen du vil bruke på smartklokken > trykk på Installer. Etter installasjonen finner du smartklokkeversjonen av appen i appmenyen på M600. Hvis du har spørsmål om disse appene, kan du henvende deg til apputvikleren.