Du er her: Innstillinger > Innstillinger for klokkevisning

Innstillinger for klokkevisning

Du kan endre klokkevisningen som du selv ønsker.

Hvis du velger "Polar Combo" (standard klokkevisning), "Polar Activity" eller "Polar Jumbo" som klokkevisning, kan du se fremdriften for din daglige aktivitet på startskjermen.

Slik endrer du klokkevisning fra M600

1. Sveip fra høyre til venstre på startskjermen.
  2. Trykk på +Legg til flere klokkevisninger for å åpne listen over klokkevisninger som er tilgjengelige for M600.
  3. Trykk for å velge den klokkevisningen du vil bruke.

Du kan enkelt endre til én av de sist brukte klokkevisningene: Du sveiper bare til høyre eller venstre på den aktive startskjermen for å åpne menyen for de sist brukte klokkevisningene, og finner og trykker på den du vil bruke.

Slik endrer du klokkevisning fra telefonen din

1. Åpne Wear OS by Google-appen.
  2. Velg et utseende fra Klokkevisning, eller trykk på Flere for å se flere alternativer.
  3. Trykk på det du vil bruke.

Brukere av Android-telefoner: Du kan skaffe deg flere alternativer for klokkevisninger ved å bruke tredjepartsapper. Trykk på FLERE ved siden av Klokkevisninger i Wear OS by Google-appen på telefonen din, og trykk deretter på Hent flere klokkevisninger nederst i menyen.

Du kan også laste ned nye klokkevisninger til M600 fra Google Play Butikk-appen på smartklokken.

Slik henter du flere klokkevisninger til M600

1. Sveip fra høyre til venstre på startskjermen.
  2. Trykk på +Legg til flere klokkevisninger for å åpne listen over standard klokkevisninger for M600.
  3. Trykk på Hent flere klokkevisninger nederst i listen for å åpne Google Play Butikk.
  4. Bla gjennom listen over tilgjengelige klokkevisninger.
  5. Trykk på en klokkevisning for å få opp mer informasjon om den.
  6. Trykk på Installer for å laste ned den nye klokkevisningen til M600.

Komplikasjoner for klokkevisninger

I enkelte klokkevisninger kan du se ulike handlingsmeldinger fra appene på M600. Hvis en klokkevisning har støtte for slike tredjepartskomplikasjoner, kan du endre informasjonen du ser i klokkevisningen.

Slik legger du til komplikasjoner for klokkevisninger

1. Åpne komplikasjonsinnstillingene for en klokkevisning ved å trykke og holde på startskjermen.
  2. Trykk på Data.
  3. Trykk på en komplikasjonsplassering.
  4. Bla gjennom listen over tilgjengelige komplikasjonsapper, og trykk for å velge den du vil bruke. For enkelte av appene vil du kunne velge mellom flere elementer: Bla gjennom listen over tilgjengelige elementer, og trykk for å velge det du vil bruke.
  5. Gjenta de to trinnene ovenfor for hver komplikasjonsplassering.
  6. Trykk på startknappen på siden for å gå ut av modusen for tilpasning.