Du er her: Kom i gang > Koble til Wi-Fi

Koble M600 til Wi-Fi

Når du kobler M600 til et Wi-Fi-nettverk, kan du bruke Google Play Butikk-appen på M600 for å holde Polar-appen oppdatert og laste ned flere apper til Wear OS by Google-smartklokken din.

Gjelder bare når Polar M600 er koblet til en Android-telefon

M600 kan automatisk koble til lagrede Wi-Fi-nettverk hvis Bluetooth-tilkoblingen til telefonen din avbrytes. Når Android-telefonen din er koblet til et Wi-Fi- eller mobilnettverk og M600 er koblet til et Wi-Fi-nettverk, opprettholdes synkroniseringen mellom smartklokken og telefonen, og du kan motta varsler på M600 selv om du lar telefonen ligge i et annet rom.

Telefonen din og M600 deler data via skysynkronisering for Wear OS by Google. Du må derfor slå på skysynkronisering i Wear OS by Google-appen på telefonen din.

Slik slår du på skysynkronisering for Wear OS by Google

1. Trykk på Innstillinger-ikonet i Wear OS by Google-appen på telefonen din.
  2. Trykk på Personvern og personlige data.
  3. Trykk deretter på Skysynkronisering.
  4. Sett bryteren til -posisjon.

Gjelder når Polar M600 er koblet til både Android-telefoner og iPhone-enheter

Slik kobler du M600 til et Wi-Fi-nettverk

1. Kontroller at displayet på M600 er aktivt og at du befinner deg på startskjermen.
  2. Sveip ned fra øvre del av skjermen for å gå til menyen Hurtiginnstillinger.
  3. Trykk på Innstillinger-ikonet.
  4. Bla i menyen Innstillinger for å finne og trykke på Tilkobling.
  5. Trykk på Wi-Fi.
  6. Trykk på +Legg til nettverk.
  7. Vent til smartklokken finner tilgjengelige Wi-Fi-nettverk, og finn og trykk på det du vil koble deg til.
  8. Hvis det valgte nettverket krever angivelse av passord, må du taste inn passordet på telefonen din. Trykk på Tast inn på telefon, gå til telefonen din, tast inn passordet for Wi-Fi-nettverket og trykk på Koble til.

Slik slår du på eller av Wi-Fi

1. Naviger til appen Innstillinger, og finn og trykk på Tilkobling.
  2. Trykk på Wi-Fi.
  3. Trykk på Wi-Fi for å veksle mellom Wi-Fi automatisk og Wi-Fi av.

Du kan forlenge batterilevetiden på M600 ved å ikke tillate smartklokken til å benytte Wi-Fi.

Bla deg ned i Wi-Fi-menyen for å finne og trykke på Om Wi-Fi og få mer informasjon om Wi-Fi på klokken din, eller gå til hjelpenettstedet for Wear OS by Google.