Du er her: Viktig informasjon > Ta vare på M600

Ta vare på M600

Som alt annet elektronisk utstyr må Polar M600 behandles med forsiktighet. Anbefalingene nedenfor vil hjelpe deg med å oppfylle garantikravene slik at du kan ha glede av produktet i mange år fremover.

Ikke lad enheten når ladeporten er våt.

Hold treningsenheten ren.

• Vi anbefaler at du vasker enheten og silikonarmbåndet med mildt såpevann og skyller under rennende vann etter hver treningsøkt. Fjern enheten fra armbåndet og vask dem separat. Tørk dem med et mykt håndkle.

Det er viktig at du vasker enheten og armbåndet etter bruk i svømmebasseng som inneholder klor for å holde bassenget rent.

• Hvis du ikke har på deg enheten hele døgnet, må eventuell fukt tørkes bort før du legger den til lagring. Enheten må ikke oppbevares i materialer som ikke puster eller i fuktige omgivelser, for eksempel i en plastpose eller fuktig treningsbag.
  • Tørk av den med et mykt håndkle ved behov. Bruk et fuktig papirhåndkle til å tørke bort smuss fra treningsenheten. For at delene skal fortsette å være vanntette er det viktig at du ikke vasker treningsenheten med vann under trykk. Bruk aldri alkohol eller stoff som sliper eller etser, f.eks. stålull eller rengjøringskjemikalier.
  • Når du kobler M600 til en datamaskin eller en USB-strømadapter, må du kontrollere at det ikke er fukt, hår, støv eller smuss på laderen på M600. Tørk forsiktig bort eventuell smuss eller fukt. Ikke bruk skarpe rengjøringsverktøy som kan lage riper.

Driftstemperaturen er -10 °C til 50 °C.

Oppbevaring

Oppbevar treningsenheten på et tørt og kjølig sted. Ikke oppbevar den i fuktige omgivelser, i materialer som ikke puster (plastpose eller treningsbag) eller sammen med ledende materialer (våte håndklær). Treningsenheten må ikke utsettes for direkte sollys over lengre tid, for eksempel ved å ha den liggende i bilen eller montert på sykkelfestet.

Vi anbefaler at treningsenheten legges til lagring med delvis eller fullt oppladet batteri. Batteriet tappes gradvis ved lagring. Hvis treningsenheten skal legges til lagring i mange måneder, anbefaler vi at den lades opp igjen etter et par måneder. Dette vil forlenge levetiden på batteriet.

Service

I løpet av garantiperioden på to (2) år anbefaler vi at service på utstyret utføres av et godkjent Polar-servicesenter. Garantien dekker ikke skade eller følgeskade forårsaket av service som ikke er godkjent av Polar Electro. Gå til Begrenset internasjonal Polar-garanti hvis du vil ha mer informasjon.

Hvis du vil ha kontaktinformasjon og adresser til alle Polar-servicesentre, kan du gå til support.polar.com og landspesifikke nettsteder.