Du er her: Bruk av M600 > Musikk

Musikk på M600

Kontrollér musikk som spilles av på telefonen

Du kan kontrollere musikken du spiller av på telefonen din, fra M600. Når du starter musikkavspilling på telefonen din, ser du et musikkontrollvarsel på startskjermen på M600. Du kan navigere og bruke M600 på vanlig måte mens musikken spilles av: Du trykker bare på startknappen på siden eller sveiper ned musikkontrollene for å se den vanlige startskjermen. Du kan gå tilbake til musikkontrollvarselet igjen ved å sveipe opp fra nedre del av startskjermen.

Musikkontroller på smartklokken din

• Du kan hoppe over sanger, legge inn pauser og starte musikken på nytt.
  • Trykk på musikkontrollvarselet og sveip opp for å kontrollere volumet.
  • Avhengig av musikkappen du bruker, kan du få opp flere alternativer når du sveiper opp, for eksempel for å bla gjennom musikk og spille av spillelister.

Ta også en titt på hvordan du kan kontrollere musikken uten å gå ut av Polar-appen mens du trener, fra kapittelet Under trening.

Musikk mens du er frakoblet

Hvis M600 er koblet til en Bluetooth-lydenhet, kan du også laste ned musikk til M600 og lytte til den selv om M600 er koblet fra telefonen din*, for eksempel når du er ute og løper eller sykler og lar telefonen ligge igjen hjemme. Hvis du vil vite mer om hvordan du lytter til musikk uten telefonen din, kan du gå til hjelpenettstedet for Wear OS by Google.

*Musikk mens du er frakoblet er ikke tilgjengelig i Kina, Hongkong og Taiwan.