Du er her: Kom i gang > Innledning

Brukerhåndbok for Polar M600

Presentasjon av Polar M600

Gratulerer med din nye Polar M600, som nå leveres med Wear OS by Google™!

Med Polar M600 kan du nyte de praktiske Wear OS by Google-funksjonene og kraften i Polars sportsfunksjoner. Sammen med Polar-appen er enheten perfekt for registrering av trening og aktivitet hele døgnet.

Polar M600 Sportsklokke fungerer sammen med smarttelefoner som kjører Android™ 4.3+ eller iOS® 9.0+. iPhone-brukere må minst ha modell 5 eller nyere. Du kan gå til g.co/WearCheck på telefonen din for å se om den er kompatibel med Wear OS by Google. Koble din nye Polar M600 til smarttelefonen din, og dra nytte av Wear OS by Google-smartklokkefunksjonene. Du kan for eksempel gjøre følgende:

  • Motta varsler fra telefonen din på klokken
  • Svar på e-post
  • Kontrollér musikk som spilles av på telefonen

Du kan også koble smartklokken til et Wi-Fi-nettverk og laste ned apper, spill og klokkevisninger fra Play Butikk-appen.

M600 har også pulsmåling på håndleddet og innebygd GPS. Når du trener med Polar-appen, kan du dessuten bruke de unike Polar Smart Coaching-funksjonene på smartklokken din. La din nye sportsoptimaliserte smartklokke oppmuntre deg på veien mot en sunnere og mer aktiv livsstil.

Polar Flow er vinduet inn i din trening, aktivitet og søvn. Sammen med Polar Flow nettjeneste og Polar Flow app på smartklokken hjelper M600 deg med å trene på en effektiv måte og forstå hvordan valgene og vanene dine påvirker velværet ditt.

Denne brukerhåndboken hjelper deg med å komme i gang med din nye Polar M600 sportsklokke. Gå til support.polar.com/en/M600 for å få tilgang til videoveiledninger og vanlige spørsmål om M600. Gå til hjelpesenteret for Wear OS by Google hvis du vil ha mer informasjon om Wear OS by Google.