Du er her: Innstillinger > Oppdatering av Polar-appen

Oppdatering av Polar-appen

Følgende instruksjoner gjelder også for oppdatering av appen for Polar-klokkevisninger.

Polar-appen på M600 oppdateres via Play Butikk-appen på smartklokken din.
Brukere av Android-telefoner: For at du skal kunne bruke Play Butikk-appen på smartklokken din må M600 være koblet til et Wi-Fi-nettverk, eller M600 må være koblet til telefonen din via Bluetooth når telefonen din er koblet til Internett.
iPhone-brukere: M600 må være koblet til et Wi-Fi-nettverk for at du skal kunne bruke Play Butikk-appen.

Hvis du tillater at Play Butikk-appen oppdaterer apper automatisk, kan du sørge for at også Polar-appen på M600 alltid har de siste forbedringene og feilrettingene.

Hvis modusen for automatisk oppdatering er deaktivert i Play Butikk-appen på M600, mottar du et varsel på M600 når en ny oppdatering er tilgjengelig for Polar-appen. Vær oppmerksom på at Polar-appen vil hete Polar Flow - Activity & Sports i Play Butikk! Følg instruksjonene nedenfor for å oppdatere appen manuelt.

Slik oppdaterer du Polar-appen manuelt

1. Trykk på varselet om den tilgjengelige oppdateringen for Polar Flow - Activity & Sports for å åpne Play Butikk-appen.
  2. Trykk på Polar Flow - Activity & Sports under Oppdateringer.
  3. Bla opp for å finne og trykke på Oppdater for å laste ned oppdateringen til smartklokken din.

Du mottar et varsel når oppdateringen for Polar Flow - Activity & Sports er installert på M600. Du mottar også et varsel om at Polar-appen er oppdatert.

Se også kapittelet Oppdatering av programvaren for systemet i denne brukerhåndboken og svaret på spørsmålet Hvordan kan jeg kontrollere programvareversjonene for M600? på Polar-brukerstøttesidene.