Du er her: Trening med Polar > Trening med Polar-app > Start av en treningsøkt

Start av en treningsøkt

Gå til Navigere i Polar-appen for å få informasjon om alternative metoder for å navigere i appen.

Slik starter du en treningsøkt

1. Åpne Polar-appen ved å trykke på frontknappen på M600. Vær oppmerksom på at du først må avslutte alle andre apper.
  2. Trykk på frontknappen for å åpne Training (Trening) og se listen over sportsprofiler.
  3. Vend lett på håndleddet for å bla i listen over sportsprofiler og finne den du vil bruke. Hold deg i denne førtreningsmodusen til M600 har funnet hjertefrekvensen din og GPS-satellittsignalene (hvis dette er relevant for sportsaktiviteten) for å sikre nøyaktige treningsdata.

Hjerteikonet begynner å vise hjertefrekvensen din når den registreres.

Hvis en sportsprofil har støtte for GPS-registrering, vises også GPS-ikonet. For å fange opp GPS-satellittsignalene bør du være utendørs og i god avstand fra høye bygninger og trær. Ha på deg M600 på håndleddet med displayet i retning oppover for å oppnå best mulig GPS-ytelse. Hold M600 i horisontal posisjon foran deg og bort fra brystet. Hold armen i ro og hevet over brystnivå mens søket pågår. Stå i ro og hold posisjonen til M600 har funnet satellittsignalene.

På grunn av plasseringen av GPS-antennen på M600 bør ikke enheten brukes med displayet på undersiden av håndleddet. Hvis enheten brukes på et sykkelstyre, må du sørge for at displayet vender oppover. Gå til GPS hvis du vil ha mer informasjon om GPS.

Den grønne sirkelen rundt GPS slutter å rotere når GPS-signalet blir funnet.

4. Trykk på frontknappen i valgt sportsprofil for å starte en treningsøkt.

Vær oppmerksom på at du må gi Polar-appen på M600 tillatelse til å registrere stedet ditt og måle hjertefrekvensen din hvis du vil at treningsdataene dine skal inneholde informasjon basert på disse målingene.

Slik aktiverer/deaktiverer du tillatelsene

1. Naviger til menyen Innstillinger, og finn og trykk på Apper.
  2. Trykk på Systemapper.
  3. Bla i listen for å finne og trykke på Polar.
  4. Trykk på Tillatelser.
  5. Trykk på Plassering eller Sensorer for å veksle mellom å aktivere (bryteren er blå) og deaktivere (bryteren er grå) appen for å spore denne informasjonen.

Gå til Under trening hvis du vil ha mer informasjon om hva slags informasjon Polar-appen kan vise deg under trening.

Starte en treningsøkt med et mål

Du kan planlegge treningen din og opprette personlige treningsmål for deg selv i Polar Flow-appen eller -nettjenesten. Vær oppmerksom på at du må synkronisere treningsmålene med Polar-appen før du kan bruke dem. Gå til Synkronisering for mer informasjon. Polar-appen gir deg veiledning for oppnåelse av målet ditt under treningen.

Slik starter du en treningsøkt med et mål som er planlagt for i dag

1. Trykk på frontknappen på M600 for å åpne Polar-appen.
  2. Trykk på Trening. Du blir bedt om å starte et treningsmål du har planlagt for dagen.
  3. Trykk på avmerkingsikonet.
  4. Finn og trykk på sportsprofilen du vil bruke for treningsøkten.

ELLER

1. Trykk på frontknappen på M600 for å åpne Polar-appen.
  2. Gå til Min dag.
  3. Finn og trykk på treningsmålet.
  4. Finn og trykk på ønsket sportsaktivitet for treningsøkten.

Slik starter du en treningsøkt med et mål som er planlagt for en annen dag

1. Trykk på frontknappen på M600 for å åpne Polar-appen.
  2. Trykk på Trening, eller trykk på frontknappen for å åpne listen over sportsprofiler.
  3. Sveip én gang fra høyre til venstre for å åpne listen over planlagte treningsmål for de siste sju dagene, i dag og de neste sju dagene.
  4. Finn og trykk på treningsmålet du vil bruke.
  5. Finn og trykk deretter på ønsket sportsaktivitet for å begynne å registrere treningsøkten.

Slik starter du en treningsøkt med et favorittmål

1. Trykk på frontknappen på M600 for å åpne Polar-appen.
  2. Trykk på Trening, eller trykk på frontknappen for å åpne listen over sportsprofiler.
  3. Sveip to ganger fra høyre til venstre for å åpne listen over treningsmål du har lagt til som favoritter.
  4. Finn og trykk på favorittreningsmålet du vil bruke.
  5. Finn og trykk på ønsket sportsaktivitet for å begynne å registrere treningsøkten.