Løpeprogram

Polars løpeprogram er en ferdiglaget og personlig tilpasset løpeplan som hjelper deg med å trene til et løp. Enten du trener til et løp på 5 kilometer eller en maraton, forteller løpeprogrammet deg hvordan, hvor mye og hvor ofte du bør trene.

Polars løpeprogram er basert på kondisjonsnivået ditt og er utarbeidet for å sørge for at du trener på riktig måte og unngår overtrening. Programmet tilpasses i henhold til løpet ditt på grunnlag av personlige attributter, treningsbakgrunn og hvor lang tid du har på å forberede deg. Programmene er tilgjengelige for løp på 5 kilometer, 10 kilometer, halvmaraton og maraton. Du kan lese mer om løpeprogrammet her.

Polar løpeprogram er gratis. Logg deg på Polar Flow-nettjenesten på flow.polar.com, trykk på PROGRAMMER øverst på siden og få en løpende start på treningen din.