Du er her: Bruk av M600 > Google Assistent

Google Assistent

Denne funksjonen er for øyeblikket bare tilgjengelig på engelsk og tysk.

Du kan bruke talekommandoer for å be Google Assistent om å hjelpe deg. Først må du imidlertid slå på "Ok Google"-stemmegjenkjenning på smartklokken din.

Slik slår du på "Ok Google"-stemmegjenkjenning

1. Kontroller at displayet på M600 er aktivt og at du befinner deg på startskjermen.
  2. Sveip ned fra øvre del av skjermen for å gå til menyen Hurtiginnstillinger.
  3. Trykk på Innstillinger-ikonet.
  4. Finn og trykk på Personlig tilpasning.
  5. Trykk på "Ok Google"-gjenkjenning for å slå på funksjonen (bryteren blir blå).

Slik åpner du Google Assistent

1. Kontroller at displayet på M600 er aktivt og at du befinner deg på startskjermen.
  2. Trykk på og hold inne startknappen på siden, eller si "Ok Google". Du ser teksten Hi, how can I help? (Hei, hvordan kan jeg hjelpe?)
  3. Be Google Assistent om hjelp. Du kan for eksempel si "How do you say `hello´ in Spanish?"("Hvordan sier man "Hei" på spansk?"), eller du kan si "Start a run."("Start et løp").

Hva kan du spørre Google Assistent om?

Du kan be M600 om svar på ting du ønsker å finne ut. Du kan for eksempel oversette ord, løse mattestykker eller søke opp tilfeldige fakta. Svaret på spørsmålet ditt vises på skjermen på M600. Avhengig av spørsmålet ditt kan smartklokken også foreslå en kobling med relevant informasjon som du kan åpne fra telefonen din.

Du kan også be Google Assistent om å utføre enkle oppgaver, for eksempel stille inn en tidtaker eller sende en tekstmelding.

Hvis du venter en liten stund etter at du ser "Snakk nå" på skjermen på M600, ser du en liten pil som peker oppover nederst på skjermen. Du kan da sveipe opp for å se eksempler på ting du kan spørre Google Assistent om.

Gå til hjelpenettstedet for Wear OS by Google hvis du vil ha mer informasjon om Google Assistent.