Du er her: Bruk av M600 > Kommunikasjon > E-post

E-post

Nedenfor finner du mer informasjon om håndtering av e-post når M600 er koblet til en iPhone.

Lese e-post på M600

Hvis du bruker e-postvarsler på telefonen din, ser du et varsel på M600 når du mottar ny e-post.

Slik leser du e-post

• Trykk på varselet.

Svare på e-post fra M600

Du kan svare på e-post fra håndleddet ditt.

Slik svarer du på e-post

1. Trykk på varselet for å se hele e-posten.
  2. Sveip opp fra nedre del av meldingen for å se handlingene du kan foreta deg.
  3. Trykk på Svar, og velg om du vil snakke eller skrive inn meldingen din, eller om du vil tegne en emoji.

Hvis du snakker inn meldingen din eller bruker emojier, sender du e-posten ved å trykke på avmerkingsikonet. Hvis du bruker tastaturet til å skrive inn svaret, trykker du på pilikonet for å sende e-posten.

Sende e-post fra M600

Gjelder bare når Polar M600 er koblet til en Android-telefon

Du kan be Google Assistent om å sende en e-post til kontaktene som er lagret i Google-kontaktene dine. Finn ut mer om bruk av Google Assistent på Wear OS by Google, ved å gå til hjelpen for Wear OS by Google.

E-post når M600 er koblet til en iPhone

Hvis du bruker Gmail, kan du slå på Rich Gmail-kort. Da kan du lese e-post, svare på e-post og slette eller arkivere e-post fra M600.

Slik slår du på Rich Gmail-kort

1. Trykk på Innstillinger-ikonet i Wear OS by Google-appen på iPhone-enheten din.
  2. Trykk på E-postkort.
  3. Bruk bryteren for å aktivere Rich Gmail-kort.
  4. Gå tilbake til menyen Innstillinger, og trykk på FERDIG.