Du er her: Polar-funksjoner > M600 Brukerhåndbok (AW 2.0) | Sportsprofiler

Sportsprofiler

Sportsprofilene er utvalget av sportsaktiviteter du har i Polar-appen på M600.

Det finnes sju standard sportsprofiler i Polar-appen på M600:

• Gruppetrening
  • Løping
  • Styrketrening
  • Sykling
  • Svømming
  • A. innendørs
  • Annen utendørs

Du kan legge til og fjerne sportsprofiler i Polar Flow mobilapp eller i Polar Flow nettjeneste. Du kan også angi spesifikke innstillinger for hver profiltjeneste. Du kan for eksempel opprette skreddersydde treningsvisninger for hver sportsaktivitet og velge hvilke data du vil se under trening: bare hjertefrekvens eller bare hastighet og distanse – alt etter hva som passer best for deg og dine treningsbehov.

Du kan ha maksimalt 20 sportsprofiler i Polar-appen på M600 om gangen. Antallet sportsprofiler i Polar Flow mobilapp og Polar Flow nettjeneste er ubegrenset.

Hvis du vil vite mer, kan du gå til Sportsprofiler i Polar Flow-nettjenesten eller Sportsprofiler i Polar Flow-appen på Polar-brukerstøttesidene.

Vær oppmerksom på at i en rekke profiler for innendørsaktiviteter, gruppeaktiviteter og lagsport er innstillingen Puls synlig for andre enheter aktivert som standard. Dette betyr at kompatible enheter som bruker trådløs Bluetooth Smart-teknologi, f.eks. treningsutstyr, kan registrere hjertefrekvensen din. Du kan sjekke hvilke sportsprofiler som har Bluetooth-overføring aktivert som standard, fra listen over Polar-sportsprofiler. Du kan aktivere eller deaktivere Bluetooth-overføring fra sportsprofilinnstillingene.