Du er her: Innstillinger > Oppdatering av programvaren for systemet

Oppdatering av programvaren for systemet

Polar M600 drives av Wear OS by Google. Du får et automatisk varsel på M600 hvis en ny systemoppdatering for Wear OS by Google er tilgjengelig. Oppdateringen lastes ned til M600 når smartklokken er koblet til for oppladning og koblet til telefonen din via Bluetooth, når telefonen din er koblet til Internett.

Du kan også se etter tilgjengelige Wear OS by Google-programvareoppdateringer manuelt fra smartklokken.

Slik ser du etter oppdateringer manuelt

1. Naviger til appen Innstillinger, og finn og trykk på System.
  2. Trykk på Om.
  3. Bla ned i listen for å finne og trykke på Systemoppdateringer.

M600 forteller deg at "Systemet er oppdatert" eller "Systemoppdatering er tilgjengelig". Hvis en ny oppdatering er tilgjengelig, starter nedlastingen når smartklokken er koblet til for oppladning og koblet til telefonen din via Bluetooth, når telefonen din er koblet til Internett.

Slik installerer du programvareoppdateringen

Når systemoppdateringen er lastet ned til M600, mottar du et varsel om at oppdateringen er klar til å installeres.

1. Trykk på varselet.
  2. Trykk på avmerkingen for å starte installasjonen.

Smartklokken starter på nytt, og Android-systemet blir oppdatert.

Se også kapittelet Oppdatering av Polar-appen i denne brukerhåndboken og svaret på spørsmålet Hvordan kan jeg kontrollere programvareversjonene for M600? på Polar-brukerstøttesidene.