Du er her: Kom i gang > Konfigurasjon av M600

Slik konfigurerer du Polar M600

Polar M600 sportsklokke er kompatibel med smarttelefoner som kjører Android 4.4+ eller iOS 10.0+. iPhone-brukere må minst ha modell 5 eller nyere. Du kan gå til g.co/WearCheck på telefonen din for å se om den er kompatibel med Wear OS by Google.


Slik klargjør du for oppsettet

 1. For å sørge for at batteriet i M600 er godt nok oppladet i løpet av oppsettet, kobler du M600 til lading ved hjelp av enten en USB-port på datamaskinen din eller en USB-strømadapter og et vegguttak. Kontroller at adapteren er merket med "effekt 5V DC" og at den tilfører minst 500 mA.
 2. Slå på M600 ved å trykke på og holde inne startknappen på siden til Polar-logoen vises. Innledende oppstart av operativsystemet vil deretter ta noen minutter.
 3. Trykk på berøringsskjermen på M600 for å starte oppsettet. Sveip deretter opp eller ned for å finne ønsket språk, og trykk for å velge det. Hvis du velger feil språk, kan du gå tilbake til listen over språk ved å sveipe fra venstre til høyre på berøringsskjermen.
 4. Kontroller at telefonen din er koblet til Internett, og slå på Bluetooth.
 5. Kontroller at Google™ Søk- og Google Play™-tjenesteappene er oppdaterte på Android-telefonen din. Hvis du bruker iPhone, kontrollerer du at telefonen din har den siste versjonen av iOS-operativsystemet.
 6. Hold M600 og telefonen din i nærheten av hverandre i løpet av oppsettet.

Slik kobler du smarttelefonen din til Polar M600

Du må installere Wear OS by Google by Google-appen på telefonen din for å koble sammen smartklokken og telefonen.

 1. Installer Wear OS by Google-appen på smarttelefonen din fra Google Play eller App Store. Hvis du allerede har Wear OS by Google-appen på telefonen din, må du kontrollere at du har den siste versjonen.
 2. Hvis du allerede har Wear OS by Google-appen installert på smarttelefonen din eller en annen enhet som er koblet til den, åpner du mobilappen og (på en Android-telefon) velger du Legg til en ny klokke fra rullegardinmenyen ved siden av enhetsnavnet øverst på skjermen, eller (på en iPhone) trykk på de tre prikkene øverst til høyre på skjermen, og velg Koble til en ny enhet. Fortsett deretter å følge instruksjonene nedenfor fra trinn 3.

 3. Når du åpner Wear OS by Google-appen på telefonen din, blir du automatisk bedt om å begynne å konfigurere klokken.
 4. Sveip opp på M600 for å se klokkekoden, og tast deretter inn den samme koden på telefonen din.
 5. Brukere av Android-telefoner: Du får en forespørsel om Bluetooth-tilkobling på telefonen din. Kontroller at tilkoblingskoden på M600 samsvarer med tilkoblingskoden som vises på telefonen. Trykk på Koble til eller OK.

  iPhone-brukere: Godta forespørselen om Bluetooth-tilkobling på telefonen din ved å trykke på Koble til eller OK. Du må bekrefte tilkoblingen av enhetene: Kontroller at koden på M600 samsvarer med koden som vises på telefonen din, og trykk på BEKREFT.

 6. Du ser en rask bekreftelsesmelding både på M600 og telefonen din så snart tilkoblingen er fullført. Deretter tar det en stund før M600 fullfører synkroniseringen med telefonen din.
 7. For å fullføre tilkoblingen mellom telefonen og M600 må du kopiere Google-kontoen din fra telefonen til M600. Du må ha en Google-konto på Polar M600 for at du skal kunne bruke appene på smartklokken. Du må også aktivere noen innstillinger, for eksempel for å tillate at Wear OS by Google viser varsler som er sendt til telefonen din, slik at du får mest mulig ut av Polar M600 Wear OS by Google-smartklokken. Følg instruksjonene på skjermen på telefonen din for å gjøre dette.
 8. iPhone-brukere: Hvis du ikke allerede har en Google-konto, kan du opprette én i løpet av denne fasen av oppsettet. Trykk på FORTSETT når du får meldingen Logg på Google-kontoen din, og trykk deretter på Opprett konto.

 9. Når tilkoblingsfasen av oppsettet er ferdig, åpnes M600 i tidsvisning, og du ser Polar M600 tilkoblet øverst til venstre i Wear OS by Google-appen på telefonen din.

Etter innledende synkronisering starter den nye smartklokken en veiledning om hvordan du kommer i gang med klokken. Du kan sveipe gjennom veiledningen og fortsette med oppsettet. Du kan også hoppe over veiledningen ved å sveipe veiledningskortet ned, og du kan deretter gå tilbake til veiledningen på et senere tidspunkt ved å sveipe veiledningskortet opp igjen fra nedre del av startskjermen.


Slik aktiverer du Polar-appen på M600

For å få mest mulig ut av din nye Polar M600 og for å kunne bruke Polars funksjoner for aktivitetsregistrering og trening, må du aktivere Polar-appen på smartklokken din. For å gjøre dette må du først installere Polar Flow-appen på smarttelefonen din. Hvis du allerede har Polar Flow-mobilappen installert på smarttelefonen din, må du kontrollere at du har den siste versjonen. Deretter fortsetter du oppsettet fra trinn 2 nedenfor.

 1. Gå til Google Play eller App Store på telefonen din, og søk etter og last ned Polar Flow-appen.
 2. Åpne Polar Flow-appen på telefonen din.
 3. iPhone-brukere: For å fortsette må du åpne Polar-appen på M600 ved å trykke på frontknappen. Trykk deretter på Start på telefonen din.

 4. Velg om du skal bruke M600 på venstre eller høyre håndledd, og trykk deretter på Fortsett. iPhone-brukere: Trykk på Lagre og synkr.
 5. Logg deg på med Polar-kontoen din, eller opprett en ny.
 6. Du ser "Oppsett fullført" når du har aktivert Polar-appen på M600.

iPhone-brukere bør være oppmerksomme på følgende! M600 må kobles manuelt til et Wi-Fi-nettverk. Med en Wi-Fi-tilkobling kan du bruke Google Play-appen på M600, holde Polar-appen oppdatert og laste ned flere apper til Wear OS by Google-smartklokken din.

Brukere av Android-telefoner: Hvis du koblet M600 til Wi-Fi ved hjelp av Wear OS by Google-skyen da du ble bedt om å gjøre det i løpet av oppsettet, kan M600 automatisk koble til Wi-Fi-nettverk som er lagret på telefonen din. Du finner mer informasjon under Koble til Wi-Fi.

Slik kobler du M600 til et Wi-Fi-nettverk

 1. Kontroller at displayet på M600 er aktivt og at du befinner deg på startskjermen.
 2. Sveip ned fra øvre del av skjermen for å gå til menyen Hurtiginnstillinger.
 3. Trykk på Innstillinger-ikonet.
 4. Bla i menyen Innstillinger for å finne og trykke på Tilkobling.
 5. Trykk på Wi-Fi.
 6. Trykk på +Legg til nettverk.
 7. Vent til smartklokken finner tilgjengelige Wi-Fi-nettverk, og trykk på det du vil koble deg til.
 8. Hvis det valgte nettverket krever angivelse av passord, trykker du på Tast inn på telefon. Tast inn passordet for Wi-Fi-nettverket på telefonen din, og trykk på Koble til.

Du er klar til å sette i gang. God fornøyelse!

Vær oppmerksom på at du kan koble M600 til bare én Android-telefon, iPhone eller nettbrett om gangen. Du kan koble M600 til et nytt nettbrett eller en ny telefon hvis du først tilbakestiller smartklokken til fabrikkinnstillingene.