Du er her: Innstillinger > Innstillinger for dato og klokkeslett

Innstillinger for dato og klokkeslett

Du kan stille inn dato og klokkeslett manuelt på M600, eller du kan synkronisere dem automatisk fra telefonen din eller nettverket ditt*.

Slik endrer du innstillingene for dato og klokkeslett

1. Naviger til appen Innstillinger, og finn og trykk på System.
  2. Trykk på Dato og klokkeslett.
  3. Trykk på Automatisk dato og klokkeslett.
  4. Velg og trykk på det du vil bruke:
  • Synkroniser fra telefon
  • Synkroniser fra nettverk: Hvis du velger dette alternativet, kan du også velge om du vil bruke 24-timers eller 12-timers tidsformat.
  • AV: Hvis du velger dette alternativet, må du trykke på Still inn dato og Still inn klokkeslett for å stille dem inn manuelt. Her kan du også velge om du vil bruke 24-timers eller 12-timers tidsformat.

Via den samme menyen med innstillinger for dato og klokkeslett kan du også velge om du vil synkronisere tidssonen fra telefonen din eller angi den på egen hånd.

*Gjelder bare når Polar M600 er koblet til en Android-telefon