Du er her: Innstillinger > Flymodus

Flymodus

I flymodus er tilkobling via Bluetooth og Wi-Fi slått av på M600. Du kan fortsatt bruke noen av smartklokkens grunnleggende funksjoner. Du kan for eksempel trene med Polar-appen ved hjelp av funksjonen for pulsmåling på håndleddet. Du kan imidlertid ikke synkronisere data med Polar Flow-mobilappen eller bruke M600 med trådløst tilbehør.

Slik slår du flymodus på/av

1. Kontroller at displayet på M600 er aktivt og at du befinner deg på startskjermen.
  2. Sveip ned fra øvre del av skjermen for å gå til menyen Hurtiginnstillinger.
  3. Trykk på flyikonet.

ELLER

1. Naviger til appen Innstillinger, og finn og trykk på Tilkobling.
  2. Bla i listen for å finne Flymodus.
  3. Trykk på Flymodus for å veksle mellom å slå flymodus på (bryteren er blå) og av (bryteren er grå).