Du er her: Trening med Polar > Menystruktur i Polar-appen

Polar-appmeny

Trening

Det er her du starter treningsøktene dine. Åpne Trening for å se en liste over sportsprofilene som er tilgjengelige i Polar-appen. Det er her du velger ønsket sportsaktivitet.

Du kan redigere utvalget av sportsprofiler som vises i Polar-appen på M600, enten i Polar Flow app eller i Polar Flow nettjeneste. Trykk på Sportsprofiler i mobilappmenyen. Du kan også gå til flow.polar.com, klikke på navnet ditt øverst til høyre og velge Sportsprofiler. I både mobilappen og nettjenesten kan du legge til og fjerne sportsaktiviteter og omorganisere listen, slik at du enkelt får tilgang til favorittaktivitetene dine på M600.

For å starte treningen venter du til du får opp hjertefrekvensen din ved siden av sportsikonet. Hvis den valgte sportsprofilen har støtte for GPS-registrering, vises også GPS-ikonet. Den grønne sirkelen rundt GPS slutter å rotere når GPS-signalet blir funnet. Trykk på frontknappen eller berør ikonet for å velge sportsaktiviteten og starte treningsøkten.

Min dag

Du kan se fremgangen for den daglige aktiviteten din på startskjermen på M600 når du bruker Polars egne klokkevisninger, for eksempel "Polar Jumbo". I Min dag kan du se den daglige aktiviteten din i mer detalj, samt dagens treningsøkter.

Åpne Min dag for å se aktivitetsstatusen din . Her ser du prosentvis hvor mye av det daglige aktivitetsmålet du har oppnådd så langt. Fremgangen din vises også visuelt i aktivitetssøylen, som gradvis fylles opp. Videre kan du se hvor mange steg du har tatt, distansen du har tilbakelagt så langt, og hvor mange kalorier du har forbrent.

Bla i Min dag-menyen for å se treningsøktene du har fullført i løpet av dagen, samt alle planlagte treningsøkter du har opprettet for dagen i Polar Flow-nettjenesten eller Polar Flow-appen. Du kan åpne tidligere økter for å se mer detaljert informasjon om dem.

Min puls

Her kan du raskt kontrollere din nåværende puls uten å starte en treningsøkt. Du strammer bare armbåndet og trykker på ikonet, så får du opp din nåværende puls etter noen sekunder.

Sveip til høyre for å avslutte og gå til menyen i Polar-appen, eller trykk på strømknappen på siden for å avslutte og gå til startskjermen.

Synkr.

Gjelder bare når Polar M600 er koblet til en iPhone

Polar-appen i M600 synkroniserer automatisk trenings- og aktivitetsdataene dine med Polar Flow-appen når du har fullført en treningsøkt. Hvis du trener uten å bruke Polar-appen og vil se aktivitetsdataene dine i mobilappen, må du imidlertid kjøre manuell synkronisering. Du kan gjøre dette ved å trykke på ikonet for synkronisering. M600 viser Synkronisering i løpet av og Fullført etter vellykket synkronisering.

Når Polar-appen på M600 synkroniserer med mobilappen, synkroniseres aktivitets- og treningsdataene dine også automatisk med nettjenesten via en Internett-tilkobling.