Du er her: Bruk av M600 > M600-funksjoner som er tilgjengelige for Android og iOS

M600-funksjoner som er tilgjengelige for Android og iOS

Brukerens opplevelse av Polar M600 kan variere litt avhengig av om enheten kobles til en smarttelefon som kjører iOS eller Android som operativsystem. Nedenfor ser du eksempler på funksjonene som er tilgjengelige for hvert operativsystem.

M600 koblet til en Android-telefon M600 koblet til en iPhone
Operativsystem og kompatibilitet Android 6.0 eller nyere iOS 10.0 eller nyere
Driftstid 2 dager / 8 timer med trening 1,5 dager / 8 timer med trening
Støtte for Wi-Fi
Standard apper
Play Butikk-app på smartklokke
Last ned flere apper, spill og klokkevisninger
Bruk håndleddsbevegelser
Tren med Polar-appen
Automatisk synkronisering av treningsdata med Polar Flow-appen på den tilkoblede telefonen
Les tekstmeldinger
Svar på tekstmeldinger
Send tekstmeldinger
Avvis innkommende telefonanrop
Start telefonanrop
Les e-post  (Gmail™)
Svar på e-post  (Gmail™)
Send e-post
Kontrollér musikk som spilles av på telefonen
Be Google Assistent om å hjelpe deg**

*Bare med Google Play Musikk-appen. Musikk mens du er frakoblet er ikke tilgjengelig i Kina, Hongkong og Taiwan.

**Bare på utvalgte språk