Du er her: Bruk av M600 > Menystruktur > Appmenyen > Påminnelser

Påminnelser

Påminnelser lagres til Google Kalender-appen.

iPhone-brukere: Du kan installere Google Kalender-appen fra App Store. Du må logge deg på Kalender-appen med den samme Google-kontoen som du bruker i Wear OS by Google-appen.

Slik logger du deg på Kalender-appen

1. Installer Google Kalender-appen på iPhone-enheten din fra App Store.
  2. Åpne appen, og velg å logge deg på med den samme Google-kontoen som du bruker i Wear OS by Google-appen.
  3. Trykk på KOM I GANG.

Du kan stille inn M600 slik at du får en påminnelse om å gjøre noe på et bestemt tidspunkt eller sted. Påminnelser vises som varsler på M600.

Slik stiller du inn en påminnelse

1. Trykk på startknappen på siden for å åpne appmenyen, og finn og trykk på Påminnelser.
  2. Trykk på plussikonet.
  3. Snakk inn oppgaven med et tidspunkt eller sted. Du kan for eksempel si "Se det nye TV-programmet klokken sju".

Slik merker du en påminnelse som fullført ved hjelp av appen

1. Trykk på startknappen på siden for å åpne appmenyen, og finn og trykk på Påminnelser.
  2. Sveip påminnelsen du vil arkivere, til én av sidene.