Du er her: Polar-funksjoner > Måling av frekvensen via håndleddet

Måling av frekvensen via håndleddet

Måling av frekvensen via håndleddet gir deg muligheten til å få en avlesning av løpsfrekvensen din uten en separat løpesensor. Frekvensen måles ved hjelp av et innebygd akselerometer som registrerer håndleddbevegelsene dine.

Måling av frekvensen via håndleddet er tilgjengelig under følgende sportsaktiviteter: Gåing, jogging, løping, landeveisløping, løping på bane, stiløping, løping på tredemølle og ultraløping.

Hvis du vil se frekvensen din under en treningsøkt, går du til Polar Flow-appen > Sportsprofiler > trykk på sportsprofilen du vil redigere > Endre innstillinger / Rediger > og legg til Løpsfrekvens i Treningsvisninger for sportsprofilen du bruker når du løper. Du kan også endre sportsprofilinnstillingene i Polar Flow-nettjenesten > Sportsprofiler > Rediger. Du kan se din gjennomsnittlige og maksimale frekvens etter treningsøkten i treningssammendraget i Polar-appen på M600 og i Polar Flow-appen og Polar Flow-nettjenesten.

For å kunne bruke denne funksjonen må du minst ha versjon 1.4 av Polar-appen på M600 hvis enheten er koblet til en Android-telefon, og minst versjon 2.0 av Polar-appen på M600 hvis enheten er koblet til en iPhone.

Finn ut mer om hvordan du bruker løpsfrekvensen under treningen din, ved å gå til Polars brukerstøttesider.