Du er her: Bruk av M600 > Kommunikasjon > Telefonsamtaler

Telefonsamtaler

Vær oppmerksom på at telefonen din må være koblet til M600 ved hjelp av Bluetooth for at du skal kunne se innkommende anrop på smartklokken og kunne starte anrop fra M600.

Håndtere innkommende anrop på M600

Når du mottar et anrop på telefonen din, kan du se hvem som ringer på skjermen på M600. Du kan avvise anropet fra M600.

Slik avviser du et innkommende anrop

• Trykk på ikonet for å avvise anropet på skjermen på M600.

Starte telefonanrop fra M600

Gjelder bare når Polar M600 er koblet til en Android-telefon

Du kan starte anrop fra M600 til folk på kontaktlisten. M600 viser kontaktene som er lagret i Google-kontaktene dine.

Slik foretar du en oppringning

1. Trykk på startknappen på siden for å åpne appmenyen, og finn og trykk på Kontakter.
  2. Finn og trykk på navnet på kontakten du vil ringe til.
  3. Bla i kontaktdetaljene for å finne ulike alternativer for kontakt, og trykk på telefonikonet.
  4. Oppringningen åpnes på telefonen din. Bruk telefonen for å kommunisere med personen du ringer til.

Du kan også be Google Assistent om å ringe til kontaktene som er lagret i Google-kontaktene dine. Finn ut mer om bruk av Google Assistent på Wear OS by Google, ved å gå til hjelpen for Wear OS by Google.