Du er her: Trening med Polar > Polar-appen og Polar Flow

Polar-appen og Polar Flow

Polar-appen

Polar-appen på M600 gjør Wear OS by Google-smartklokken din om til en Polar sports- og aktivitetsmåler.

Appen overvåker treningsdataene dine, for eksempel hjertefrekvens, hastighet, distanse og rute. Den måler også aktiviteten din hele døgnet: Du kan se hvor mange steg du har tatt, distansen du har tilbakelagt og hvor mange kalorier du har forbrent. Hvis du har på deg M600 om natten, får du også en analyse av søvntid og kvalitet.

Slik skaffer du deg appen

For at Polars funksjoner for aktivitetsregistrering og trening skal fungere på M600, må du installere Polar Flow-appen fra Google Play eller App Store på telefonen din og aktivere Polar-appen på smartklokken din. Her finner du mer informasjon om hvordan du aktiverer Polar-appen på M600.

Polar Flow-appen

I Polar Flow-mobilappen får du en umiddelbar, visuell tolkning av trenings- og aktivitetsdataene dine. Du kan også endre enkelte innstillinger og planlegge treningen din i appen.

Treningsdata

Med Polar Flow-appen får du en umiddelbar oversikt over treningen din rett etter økten, på telefonen. Du kan se ukentlige sammendrag av treningen din i treningsdagboken, og du kan dele de beste prestasjonene dine med venner via Flow-innmatingen.

Aktivitetsdata

I mobilappen kan du se den daglige aktiviteten din i detalj. Se hvor mye tid du har brukt på hvert intensitetsnivå, og finn ut hvor mye aktivitet du mangler for å nå det daglige målet ditt, og hvordan du når det. Du kan også se detaljert informasjon om søvndataene dine.

Endre innstillinger og planlegge treningen

Du kan endre innstillingene for Polar-kontoen din og enkelte grunnleggende enhetsinnstillinger i Polar Flow-appen. I tillegg kan du legge til og fjerne sportsprofiler, og du kan planlegge treningen din ved å opprette hurtige eller fasebaserte treningsmål.

Gå til support.polar.com/en/support/Flow_app for brukerstøtte og mer informasjon om bruk av Polar Flow-appen.

Hvis du vil vite hvordan du synkroniserer trenings- og aktivitetsdataene dine og de endrede innstillingene mellom Polar-appen og Polar Flow-mobilappen, kan du gå til Synkronisering.

Polar Flow-nettjenesten

I Polar Flow-nettjenesten kan du planlegge og analysere treningen din i detalj og finne ut mer om resultatene dine.

I nettjenesten kan du også tilpasse Polar-appen på M600 i henhold til treningsbehovene dine ved å legge til nye sportsprofiler og redigere innstillingene for dem. Du kan for eksempel angi spesifikke treningsvisningsinnstillinger for hver sportsaktivitet og velge hvilke data du vil se mens du trener.

Du kan også følge med på og analysere fremgangen din visuelt, bli med i et nettverk med andre utøvere og få et personlig tilpasset treningsprogram for et løp. Gå til flow.polar.com for å komme i gang med Polar Flow-nettjenesten, og logg deg på med Polar-kontoen du opprettet da du konfigurerte M600.

Innmating, Utforsk og Dagbok

I Innmating kan du se hva du og vennene dine har holdt på med i det siste. Ta en titt på de siste treningsøktene og aktivitetssammendragene, del de beste prestasjonene dine, kommenter og lik aktivitetene til vennene dine. I Utforsk kan du bla på kartet og se treningsøkter og ruteinformasjon som andre brukere har delt. Du kan også gjenoppleve rutene til andre personer og se hvor høydepunktene inntraff. I Dagbok kan du se daglig aktivitet og planlagte treningsøkter (treningsmål), og du kan gjennomgå tidligere treningsresultater.

Fremgang

I Fremgang kan du følge med på utviklingen din ved hjelp av rapporter. Rapportene er en nyttig måte å følge med på treningsfremgangen din på lang sikt. For ukentlige, månedlige og årlige rapporter kan du velge sportsaktivitet for rapporten. For en egendefinert periode kan du velge både periode og sportsaktivitet. Velg tidsperiode og sportsaktivitet for rapporten fra rullegardinlistene, og trykk på hjulikonet for å velge hvilke data du vil vise i rapportgrafen.

Fellesskap

I Flow-grupper, Klubber og Arrangementer kan du finne andre utøvere som trener til samme løp eller på samme treningssenter som deg. Du kan også opprette din egen gruppe for personer du ønsker å trene sammen med. Du kan dele treningsøktene og treningstipsene dine, kommentere treningsresultatene til andre medlemmer og delta i Polar-fellesskapet.

Programmer

I Programmer kan du opprette et løpeprogram som hjelper deg med å trene til et løp på 5 eller 10 kilometer, en halvmaraton eller en maraton. Polar-løpeprogrammet tilpasses i henhold til løpet ditt på grunnlag av personlige attributter, treningsbakgrunn og hvor lang tid du har på å forberede deg.

Gå til support.polar.com/en/support/flow for brukerstøtte og mer informasjon om bruk av Polar Flow-nettjenesten.

Gå til Polar-sportsprofiler i Flow-nettjenesten hvis du ønsker detaljert informasjon om hvordan du redigerer sportsprofilene.