Du er her: Trening med Polar > Favoritter

Favoritter

I Favoritter kan du lagre og administrere favorittreningsmålene dine i Polar Flow-nettjenesten. Polar-appen på M600 kan inneholde maksimalt 20 favoritter om gangen. Du finner favorittreningsmålene dine i Polar-appen ved å sveipe til venstre fra listen over sportsprofiler under Trening. Hvis du har over 20 favoritter i nettjenesten, vil de første 20 i listen overføres til Polar-appen ved synkronisering. I nettjenesten kan du endre rekkefølgen på favorittene ved å dra og slippe dem. Velg favoritten du vil flytte, og dra den til ønsket plassering i listen.

Administrasjon av favorittreningsmålene dine i Polar Flow nettjeneste

Slik legger du til et treningsmål i favorittene

1. Opprett et treningsmål.
  2. Klikk på Legg til i favoritter før du lagrer det nye treningsmålet.

Målet legges til i favorittene dine.

ELLER

1. Åpne et eksisterende mål fra Dagbok.
  2. Klikk på Legg til i favoritter.

Målet legges til i favorittene dine.

Slik redigerer du en favoritt

1. Klikk på favorittikonet øverst til høyre ved siden av navnet ditt. Alle favorittreningsmålene dine vises.
  2. Klikk på favoritten du vil redigere, og klikk deretter på Rediger.
  3. Når du har gjort alle nødvendige endringer, klikker du på Oppdater endringer.

Slik fjerner du en favoritt

1. Klikk på favorittikonet øverst til høyre ved siden av navnet ditt. Alle favorittreningsmålene dine vises.
  2. Klikk på sletteikonet øverst til høyre i treningsmålet for å fjerne oppføringen fra listen over favoritter.

Gå til Planlegge treningen hvis du vil vite hvordan du bruker en favoritt som et planlagt treningsmål, og gå til Starte en treningsøkt hvis du vil vite hvordan du starter en treningsøkt med et mål.