Du er her: Innstillinger > Språkinnstilling

Språkinnstillinger

Du kan velge hvilket språk du vil bruke på M600 i løpet av oppsettet. Velg ett av følgende språk:

• Kantonesisk (Hongkong)
  • Dansk
  • Nederlandsk
  • Engelsk (USA, Storbritannia)
  • Finsk
  • Fransk (Frankrike, Canada)
  • Tysk
  • Indonesisk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Mandarin (Taiwan)
  • Norsk (bokmål)
  • Polsk
  • Portugisisk (Brasil)
  • Russisk
  • Spansk (USA, Spania, Latin-Amerika)
  • Svensk
  • Thai
  • Tyrkisk
  • Vietnamesisk

Vær oppmerksom på at smartklokken til syvende og sist kopierer språkinnstillingen på telefonen din. Hvis du velger et annet språk på M600 enn det du har valgt på telefonen din, vil med andre ord klokken gå over til å bruke språket på telefonen din. Unntaket er hvis M600 ikke støtter språket på telefonen. Da får du opp et varsel om at språkkonfigurasjonen ikke støttes på klokken. Du kan fortsatt bruke det andre språket på smartklokken din.

Slik endrer du språket på M600

• Endre språket du bruker på den tilkoblede telefonen.

Polar-appen på M600 støtter ikke enkelte av språkene som er tilgjengelige for Wear OS by Google-operativsystemet. Hvis du velger å bruke M600 på ett av språkene som ikke støttes, vil dermed språket i Polar-appen på smartklokken settes til engelsk (USA).

I tillegg til engelsk (USA) støttes følgende språk i Polar-appen:

• Nederlandsk
  • Dansk
  • Finsk
  • Fransk (Frankrike)
  • Tysk
  • Indonesisk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Norsk (bokmål)
  • Polsk
  • Portugisisk (Portugal)
  • Russisk
  • Spansk (Spania)
  • Svensk
  • Tyrkisk