Du er her: Trening med Polar > GPS-funksjoner

GPS-funksjoner

M600 har innebygd GPS som gir nøyaktig måling av hastighet og distanse under mange ulike utendørsaktiviteter. Når du trener med Polar-appen, kan du se ruten din på et kart i Polar Flow app og -nettjeneste etter økten.

M600 har følgende GPS-funksjoner:

• Høyde over havet: Høydemåling i sanntid.
  • Distanse: Nøyaktig distanse i løpet av og etter økten.
  • Hastighet/fart: Nøyaktig informasjon om hastighet/fart i løpet av og etter økten.

Vær oppmerksom på at GPS-registreringen avbrytes når batterisparingsmodusen aktiveres på M600. Batterisparingsmodusen slås på automatisk når batteriets ladenivå faller til 5 %.

Selv om du ikke bruker funksjonen for pulsmåling på håndleddet, bør du ha på deg M600 på håndleddet med displayet i retning oppover for å oppnå best mulig GPS-ytelse. På grunn av plasseringen av GPS-antennen på M600 bør ikke enheten brukes med displayet på undersiden av håndleddet. Hvis enheten brukes på et sykkelstyre, må du sørge for at displayet vender oppover.