Vi ste tukaj: Nastavitve > Posodabljanje aplikacije Polar

Posodabljanje aplikacije Polar

Spodnja navodila se nanašajo tudi na posodabljanje aplikacije Polar Watch Faces.

Aplikacija Polar v napravi M600 se posodablja prek aplikacije Play Store na vaši pametni uri.
Za uporabnike mobilnih telefonov Android: Če želite na pametni uri uporabljati aplikacijo Play Store, morate uro M600 povezati z omrežjem Wi-Fi ali s telefonom prek povezave Bluetooth, ko je na vašem telefonu vzpostavljena internetna povezava.
Za uporabnike mobilnih telefonov iPhone: Če želite uporabiti aplikacijo Play Store, morate uro M600 povezati z omrežjem Wi-Fi.

Če aplikaciji Play Store dovolite, da samodejno posodablja aplikacije, boste s tem zagotovili tudi, da bo aplikacija Polar v uri M600 vedno posodobljena z najnovejšimi izboljšavami in popravki.

Če ste v aplikaciji Play Store v uri M600 izklopili način samodejnega posodabljanja, boste v uro prejeli obvestilo, ko bo na voljo posodobitev za aplikacijo Polar. Upoštevajte, da aplikacijo Polar v trgovini Play Store najdete pod imenom Polar Flow - Activity & Sports! Za ročno posodabljanje aplikacije sledite spodnjim navodilom.

Za ročno posodabljanje aplikacije Polar

  1. Za odpiranje aplikacije Play Store tapnite obvestilo o razpoložljivi posodobitvi za Polar Flow - Activity & Sports.
  2. V možnosti Updates (Posodobitve) tapnite Polar Flow - Activity & Sports.
  3. Podrsnite navzgor, da najdete možnost Update (Posodobitev) in jo tapnete, da jo prenesete v pametno uro.

Po uspešni namestitvi posodobitve Polar Flow - Activity & Sports v uro M600 boste prejeli obvestilo. Prejeli boste obvestilo o uspešni posodobitvi aplikacij Polar.

Oglejte si tudi poglavje Posodabljanje sistemske programske opreme v tem uporabniškem priročniku in odgovor na vprašanje Kako lahko preverim različice programske opreme ure M600 na straneh za podporo družbe Polar.