Vi ste tukaj: Uporaba ure M600 > Zasnova menija > M600 Uporabniški priročnik (AW 2.0) | Meni z aplikacijami

Meni z aplikacijami

Ura M600 vključuje naslednje privzete aplikacije:

*Samo na urah Polar M600, ki ste jih združili s telefonom Android


Več aplikacij za pametno uro lahko v uro Polar M600 prenesete iz aplikacije Google Play Store. Da boste lahko aplikacijo Google Play Store uporabljali na uri M600, morate pametno uro povezati z omrežjem Wi-Fi.

Kako si zagotovite več aplikacij

  1. Pritisnite stranski gumb za vklop, ko je aktiven domači zaslon, da odprete meni z aplikacijami.
  2. Poiščite možnost Play Store (Trgovina Play Store) in jo tapnite.
  3. Drsite po seznamu predlaganih aplikacij ali tapnite ikono povečevalnega stekla na vrhu seznama, da začnete iskanje.
  4. Tapnite aplikacijo, ki jo želite namestiti.
  5. Za prenos aplikacije v uro M600 tapnite Install (Namesti).

Za ogled Google apps that work with Wear OS by Google (Googlove aplikacije, ki so združljive z aplikacijo Wear OS by Google) obiščite stran spletno stran Wear OS by Google Help.


Velja samo za ure Polar M600, ki ste jih združili s telefonom Android

Za seznam priporočenih aplikacij za uro v svojem mobilnem telefonu odprite aplikacijo Wear OS by Google in drsite to možnost »Essential watch apps« (Osnovne aplikacije za uro). Za obisk trgovine Google Play Store tapnite možnost MORE (VEČ) in si zagotovite večji nabor predlaganih aplikacij, ki podpirajo aplikacijo Wear OS by Google.

Za nekatere aplikacije, ki jih uporabljate na združenem telefonu Android, je morda na voljo različica za pametne ure Wear OS by Google: Odprite aplikacijo Play Store v uri M600 in drsite do dna domačega zaslona, da poiščete Apps on your phone (Aplikacije na vašem telefonu) > tapnite aplikacijo, ki jo želite uporabiti na pametni uri > tapnite možnost Install (Namesti). Po namestitvi lahko različico aplikacije za pametno uro poiščete v meniju za aplikacije v uri M600. Za kakršna koli vprašanja glede teh aplikacij se obrnite na razvijalca aplikacije.