Vi ste tukaj: Pomembne informacije > Nega ure M600

Nega ure M600

Kot velja za vse elektronske naprave, je treba uro Polar M600 skrbno negovati. Spodnji predlogi vam bodo pomagali pri izpolnjevanju garancijskih obveznosti in zagotavljanju dolge življenjske dobe izdelka.

Naprave ne polnite, ko je polnilni vhod moker.

Svojo vadbeno napravo ohranjajte čisto.

  • Priporočamo, da napravo in silikonsko zapestnico po vsaki vadbi umijete pod tekočo vodo z blago milnico. Napravo povlecite z zapestnice in ju umijte ločeno. Do suhega obrišite z mehko brisačo.

Napravo in zapestnico morate vedno oprati po uporabi v bazenu, kjer za zagotavljanje čistoče uporabljajo klor.

  • Če naprave ne nosite 24 ur na dan vse dni v tednu, pred shranjevanjem z naprave obrišite morebitno vlago. Naprave ne shranjujte v embalaži iz materiala, ki ne diha, ali v vlažnem okolju, kot je plastična vrečka ali vlažna torba za trening.
  • Po potrebi jo do suhega obrišite z mehko brisačo. Za čiščenje nečistoč z vadbene naprave uporabite vlažno papirno brisačo. Za ohranjanje vodoodpornosti vadbene naprave ne umivajte z vodo pod pritiskom. Nikoli ne uporabljajte alkohola ali abrazivnih materialov, kot je jeklena volna ali kemikalije, ki se uporabljajo za čiščenje.
  • Ko uro M600 povežete z računalnikom ali adapterjem USB, preverite, da na polnilniku ure M600 ni vlage, las, prahu ali umazanije. Morebitne nečistoče ali vlago odstranite z nežnim brisanjem. V izogib praskam za čiščenje ne uporabljajte ostrih pripomočkov.

Obratovalna temperatura: -10 °C do +50 °C / +14 °F do +122 °F.

Shranjevanje

Vadbeno napravo shranite na hladnem in suhem mestu. Ne shranjujte ju v vlažnem okolju, v materialu, ki ne diha (plastični vrečki ali športni torbi), ali blizu prevodnega materiala (mokre brisače). Ne izpostavljajte vadbene naprave neposredni sončni svetlobi za dalj časa, na primer v avtu ali nameščeno na kolesu.

Priporočljivo je hraniti vadbeno napravo deloma ali popolnoma napolnjeno. Baterija med shranjevanjem počasi izgublja svojo napolnjenost. Če boste vadbeno napravo shranjevali več mesecev, je priporočljivo, da jo ponovno napolnite po vsakih nekaj mesecih. To bo podaljšalo življenjsko dobo baterije.

Servis

Priporočamo vam, da v dveletni garancijski dobi izdelek servisirate le pri pooblaščenem servisnem centru Polar Service Center. Garancija ne vključuje škode ali škode, ki je posledica servisiranja brez pooblastila družbe Polar Electro. Za več informacij glejte Limited International Polar Guarantee.

Za informacije za stik in vse naslove Polarjevih servisnih centrov obiščite spletno stran support.polar.com in spletno stran za vašo državo.