Vi ste tukaj: Funkcije Polar > Kadenca prek zapestja

Kadenca prek zapestja

Funkcije kadence prek zapestja vam omogoča merjenje kadence med tekom, ne da bi za to potrebovali ločen senzor korakov. Vašo kadenco s pomočjo gibov zapestja meri vgrajen merilnik pospeševanja.

Funkcija merjenja kadence prek zapestja je na voljo za naslednje športe: hoja, lahkoten tek, tek, tek po cesti, kros, tek po brezpotjih, tek na tekaški stezi in ultramaraton.

Če si želite kadenco ogledati med vadbo, pojdite v aplikacijo Polar Flow > Sport Profiles (Športni profili) > tapnite športni profil, ki ga želite urejati, > Change settings (Spremeni nastavitve) / Edit (Uredi) in dodajte Running cadence (Tekaška kadenca) dodajte v možnost Training views (Pogledi vadbe) za športni profil, ki ga uporabljate med tekom. Nastavitve športnega profila lahko spreminjate v spletni storitvi Polar Flow > Sport Profiles (Športni profili) > Edit (Uredi). Povprečna in največja kadenca bosta po koncu vadbe prikazani v povzetku vadbe v aplikaciji Polar na napravi M600 ter aplikaciji Polar Flow in spletni storitvi Polar Flow.

Če želite uporabljati to funkcijo, morate imeti v napravi M600 nameščeno vsaj različico aplikacije Polar 1.4, ki je združena s telefonom Android, ali vsaj različico aplikacije Polar 2.0, ki je združena s telefonom iPhone.

Za več informacij o uporabi tekaške kadence pri vadbi najdete na straneh za podporo družbe Polar.