Vi ste tukaj: Uporaba ure M600 > Glasba

Glasba prek ure M600

Nadzor predvajanja glasbe na telefonu

Glasbo, ki jo predvajate v telefonu, lahko nadzorujete prek ure M600. Ko začnete predvajati glasbo prek telefona, se bo na domačem zaslonu ure M600 prikazalo obvestilo o kontrolnikih glasbe. Med predvajanjem glasbe lahko v uri M600 krmarite in jo uporabljate kot običajno: Preprosto pritisnite stranski gumb za vklop ali kontrolnike glasbe podrsnite navzdol, da se prikaže običajen domači zaslon. Obvestilo o kontrolnikih glasbe lahko znova prikažete tako, da na domačem zaslonu podrsnete od spodaj navzgor.


Kontrolniki glasbe na pametni uri

  • Skladbe lahko preskočite, jih začasno prekinete in jih začnete znova predvajati.
  • Tapnite obvestilo o kontrolnikih glasbe in za nastavljanje glasnosti podrsnite navzgor.
  • Glede na glasbeno aplikacijo, ki jo uporabljate, boste lahko do več možnosti, kot so brskanje po skladbah in predvajanje seznamov skladb, dostopali tako, da podrsnete navzgor.

V poglavju Med vadbo si oglejte tudi, kako lahko nadzorujete glasbo med vadbo, ne da bi zapustili aplikacijo Polar.

Glasba brez povezave

Če ste uro M600 združili z zvočno napravo Bluetooth, lahko v uro M600 prenesete skladbe in jih poslušate tudi, če ura M600 ni povezana z vašim telefonom*, npr. kadar tečete ali kolesarite in želite telefon pustiti doma. Za več navodil glede poslušanja glasbe brez telefona glejte spletno mesto Wear OS by Google Help.

*Predvajanje glasbe brez povezave ni na voljo na Kitajskem, v Hongkongu ali Tajvanu.