Vi ste tukaj: Vadba z napravo Polar > Aplikacija Polar in Polar Flow

Aplikacija Polar in Polar Flow

Aplikacija Polar

Aplikacija Polar na uri M600 vašo pametno uro s tehnologijo Wear OS by Google spremeni v Polarjev sledilnik športne in druge dejavnosti.

Aplikacija nadzoruje podatke vaše vadbe, kot so srčni utrip, hitrost, razdalja in pot. Aplikacija ves čas beleži vašo dejavnost: vidite lahko, koliko korakov ste naredili, kolikšno razdaljo ste opravili in koliko kalorij ste pokurili. Če uro M600 nosite tudi med spanjem, boste prejeli tudi analizo časa in kakovosti spanja.

Kako si zagotovite aplikacijo

Za združitev Polarjeve funkcije sledenja dejavnosti in vadbe z uro M600 morate v telefon iz trgovine Google Play ali App Store prenesti aplikacijo Polar Flow in v pametni uri aktivirati aplikacijo Polar. Več informacij o aktiviranju aplikacije Polar v uri M600 je na voljo tukaj.


Aplikacija Polar Flow

V mobilni aplikaciji Polar Flow si lahko ogledate takojšnji vizualni prikaz podatkov vadbe in dejavnosti. Omogoča vam tudi spreminjanje določenih nastavitev in načrtovanje vadbe.

Podatki vadbe

Z aplikacijo Polar Flow lahko prek mobilnega telefona pridobite pregled podatkov takoj po vadbi. V dnevniku vadbe si lahko ogledate tedenske povzetke vaše vadbe in svoje najboljše dosežke delite s prijatelji v viru aplikacije Flow.

Podatki o dejavnosti

V mobilni aplikaciji si lahko ogledate podrobne podatke o dnevni dejavnosti. Spoznajte, koliko časa ste porabili za posamezno stopnjo intenzivnosti dejavnosti, ter kolikšen obseg vadbe še morate opraviti, da dosežete svoj dnevni cilj, in kaj morate storiti, da ga dosežete. Ogledate si lahko tudi podrobnosti za podatke spanja.

Spreminjanje nastavitev in načrtovanje vadbe

V aplikaciji Polar Flow lahko spreminjate nastavitve Polarjevega računa in nekatere osnovne nastavitve naprave. Hkrati lahko dodajate nove športne profile in jih odstranjujete ter načrtujete vadbo tako, da ustvarite hitre cilje vadbe ali cilje vadbe v fazah.

Za podporo in več informacij o uporabi aplikacije Polar Flow obiščite support.polar.com/en/support/Flow_app.

Za informacije o sinhroniziranju podatkov o vadbi in dejavnosti ter spremenjenih nastavitev med aplikacijo Polar in mobilno aplikacijo Polar Flow glejte poglavje Sinhroniziranje.


Spletna storitev Polar Flow

Spletna storitev Polar Flow vam omogoča, da načrtujete in analizirate vsako podrobnost vadbe ter spoznate več o svoji zmogljivosti.

Spletna storitev vam omogoča tudi prilagajanje aplikacije Polar v uri M600, tako da bo popolnoma ustrezala vašim vadbenim zahtevam. To storite tako, da dodate nove športne profile in urejate njihove nastavitve. Za vsak športni profil lahko opredelite točno določene nastavitve pogledov vadbe in izberete podatke, ki si jih želite ogledovati med vadbo.

Svojemu napredku lahko sledite in ga vizualno analizirate, pridružite se lahko omrežju oseb, ki prav tako izvajajo vadbo, in pridobite prilagojen program vadbe za tekaški dogodek. Za začetek uporabe spletne storitve Polar Flow obiščite flow.polar.com in se vpišite s Polarjevim računom, ki ste ga ustvarili ob nastavitvi ure M600.

Feed (Vir), Explore (Odkrij) in Diary (Dnevnik)

V razdelku Feed (Vir) si lahko ogledate, kaj ste počeli pred kratkim ter kaj počnejo vaši prijatelji. Oglejte si povzetke zadnje vadbe in dejavnosti, delite svoje najboljše dosežke, komentirajte in všečkajte dejavnosti svojih prijateljev. V razdelku Explore (Odkrij) lahko brskate po mapi in si ogledate vadbe z informacijami o poti, ki so jih delili drugi uporabniki. Vrnete se lahko tudi na poti drugih uporabnikov in preverite, kje so se najbolje odrezali. V možnosti Diary (Dnevnik) si lahko ogledate svojo dnevno dejavnost in načrtovane vadbe (vadbene cilje) ter pregledate pretekle rezultate vadbe.

Napredek

V razdelku Progress (Napredek) lahko sledite svojemu razvoju s poročili. Poročila so priročna za sledenje napredku pri vadbi v daljših obdobjih. V tedenskem, mesečnem in letnem poročilu lahko izberete šport za poročilo. V prilagojenih obdobjih lahko izbirate obdobje in šport. S spustnega seznama zberite časovno obdobje in šport za poročilo, pritisnite ikono kolesa ter izberite, katere podatke želite videti v grafu poročila.

Skupnost

V možnosti Flow Groups (Skupine Flow), Clubs (Skupnosti) in Events (Dogodki) lahko poiščete osebe, ki se pripravljajo na isti dogodek ali pripadajo istemu klubu zdravja kot vi. Ustvarite lahko tudi lastno skupino oseb, s katerimi se želite povezati med vadbo. Delite lahko vadbe in nasvete za vadbo, komentirate rezultate vadbe drugih članov in postanete član skupnosti Polar.

Programi

V možnosti Programs (Programi) lahko ustvarite tekaški program, ki vam bo pomagal pri pripravah na 5-kilometrski ali 10-kilometrski tek, polmaraton ali maraton. Tekaški program Polar je prilagojen vašemu dogodku, vašim telesnim značilnostim, zgodovini vadbe in času priprave.

Za podporo in več informacij o uporabi spletne storitve Polar Flow obiščite support.polar.com/en/support/flow.

Za podrobne informacije o urejanju športnih profilov glejte Športni profili v spletni storitvi Polar Flow).