Vi ste tukaj: Vadba z napravo Polar > Sinhroniziranje

Sinhroniziranje

Da bi lahko sinhronizirali podatke med aplikacijo Polar na uri M600, mobilno aplikacijo Polar Flow in spletno storitev Polar Flow, morate imeti Polarjev račun. Če ste končali nastavitev ure M600, že imate ustvarjen račun.


Samodejna sinhronizacija podatkov vadbe

Aplikacija Polar na uri M600 po koncu vadbe samodejno sinhronizira podatke vaše vadbe in dejavnosti z aplikacijo Polar Flow. Da bi funkcija samodejne sinhronizacije delovala, se morate s Polarjevim računom vpisati v mobilno aplikacijo ter povezati mobilni telefon in uro M600.
Za uporabnike mobilnih telefonov Android: Telefon in uro M600 lahko povežete prek povezave Bluetooth ali Wi-Fi.
Za uporabnike mobilnih telefonov iPhone: Telefon in uro M600 lahko povežete prek povezave Bluetooth.

Če prejmete opozorilo o nedejavnosti ali dosežete svoj dnevni cilj dejavnosti, aplikacija Polar prav tako vaše podatke o dejavnosti sinhronizira z mobilno aplikacijo.

Po prenosu podatkov o vaši dejavnosti in vadbi v mobilno aplikacijo se ti podatki samodejno sinhronizirajo s spletno storitvijo Polar Flow prek internetne povezave.

Pomembno za uporabnike mobilnih telefonov iPhone! Če pri vadbi ne uporabljate aplikacije Polar in si želite podatke dejavnosti ogledati v mobilni aplikaciji, boste morali sinhronizacijo opraviti ročno.


Sinhroniziranje spremenjenih nastavitev

Tako v spletni storitvi Polar Flow kot mobilni aplikaciji Polar Flow lahko dodajate športne profile ali jih odstranjujete in ustvarjate vadbene cilje ter urejate nastavitve športnih profilov.

Vse spremembe, ki jih izvedete v mobilni aplikaciji, ko je na mobilnem telefonu vzpostavljena internetna povezava, se bodo samodejno sinhronizirale med mobilno aplikacijo in spletno storitvijo. Če boste izvedli spremembe v spletni storitvi Polar Flow, se bodo te sinhronizirale z vašo mobilno aplikacijo, ko jo naslednjič odprete v telefonu.

Velja za ure Polar M600, ki ste jih združili s telefonom Android

Če ste uro M600 združili z mobilnim telefonom Android, se bodo spremenjene nastavitve iz mobilne aplikacije samodejno sinhronizirale z aplikacijo Polar na uri M600 prek povezave Bluetooth ali Wi-Fi.

Velja za ure Polar M600, ki ste jih združili s telefonom iPhone

Če ste uro M600 združili z mobilnim telefonom iPhone, morate spremenjene nastavitve ročno sinhronizirati med mobilno aplikacijo in aplikacijo Polar.


Za ročno sinhronizacijo podatkov o dejavnosti in spremenjenih nastavitev (uporabniki mobilnih telefonov iPhone)

  1. S pritiskom prednjega gumba na uri M600 odprite aplikacijo Polar.
  2. Podrsnite navzdol po meniju, da poiščite možnost Sync (Sinhroniziraj) in jo tapnite.
  3. Na prikazovalniku ure se med sinhronizacijo prikaže Syncing (Sinhroniziranje), po uspešni sinhronizaciji pa Completed (Končano).

Za več informacij glede uporabe aplikacije Polar Flow si oglejte strani za podporo družbe Polar.

Za več informacij glede uporabe spletne storitve Polar Flow si oglejte strani za podporo družbe Polar.