Vi ste tukaj: Za začetek > Uvod

Uporabniški priročnik ure Polar M600

Predstavitev ure Polar M600

Čestitke za vašo novo uro Polar M600, ki je zdaj na voljo s tehnologijo Wear OS by Google™!

Z uro Polar M600 lahko uživate v priročnosti tehnologije Wear OS by Google in zmogljivosti športnih funkcij Polar, ki so popolni za vadbo in 24/7 sledenje dejavnosti z aplikacijo Polar.

Športna ura Polar M600 je združljiva s pametnimi telefoni z operacijskim sistemom Android™ z različico 4.4 ali novejšo ali iOS® z različico 10.0 ali novejšo. Uporabniki telefonov iPhone morajo uporabljati model 5 ali novejši. V telefonu obiščite g.co/WearCheck in preverite, ali je združljiv s tehnologijo Wear OS by Google. Novo uro Polar M600 združite s svojim pametnim telefonom in uživajte v funkcijah pametne ure Wear OS by Google. Uživate lahko v naslednjih funkcijah:

Pametno uro lahko povežete tudi z omrežjem Wi-Fi ter iz aplikacije Play Store prenašate aplikacije, igre in prikaze ure.

Ura M600 vključuje tudi spremljanje srčnega utripa na zapestju in vdelano funkcijo GPS. Če pri vadbi uporabljate aplikacijo Polar, boste prek pametne ure prejeli edinstvene funkcije pametne vadbe Polar. Z novo optimizirano pametno športno uro naredite korak naprej proti aktivnejšemu in bolj zdravemu življenjskemu slogu.

Polar Flow je spletno okno, ki vam omogoča vpogled v vašo vadbo, aktivnost in spanje. Skupaj s spletno storitvijo in aplikacijo Polar Flow na pametnem telefonu vam ura M600 pomaga pri učinkovitejši vadbi in razumevanju, kako vaše odločitve in navade vplivajo na vaše dobro počutje.

Ta uporabniški priročnik vam bo pomagal pri uporabi vaše nove športne ure M600. Za ogled videoposnetkov z nasveti za uporabo ure M600 ter pogosto zastavljenih vprašanj in odgovorov obiščite spletno stran support.polar.com/en/M600. Za več informacij o tehnologiji Wear OS by Google obiščite spletno mesto Wear OS by Google Help Center.