Vi ste tukaj: Vadba z napravo Polar > Zasnova menija aplikacije Polar

Meni aplikacije Polar


Vadba

Tukaj začnete z vadbo. Odprite meni Training (Vadba), da si ogledate seznam športnih profilov, ki so na voljo v aplikaciji Polar. V tem meniju lahko izberete šport, ki ga želite izvajati.

Niz športnih profilov, ki so prikazani v aplikaciji Polar na uri M600, lahko urejate v aplikaciji ali spletni storitvi Polar Flow. V meniju mobilne aplikacije tapnite možnost Sport profiles (Športi profili) ali obiščite spletno mestoflow.polar.com, v desnem zgornjem kotu kliknite svoje ime in izberite možnost Sport profiles (Športni profili). V mobilni aplikaciji in spletni storitvi lahko nove športe dodajate in jih odstranjujete ter preoblikujete seznam tako, da lahko prek ure M600 preprosto dostopate do svojih najljubših športov.

Za začetek vadbe počakajte, da se ob ikoni za šport prikaže vaš srčni utrip. Če izbrani športni profil podpira sledenje GPS, je prikazana tudi ikona za GPS. Zelen krožec okoli ikone za GPS preneha krožiti, ko ura najde signal GPS. Pritisnite sprednji gumb ali tapnite ikono, da izberete šport, in vadba se prične.


Moj dan

Napredek svoje dnevne dejavnosti lahko spremljate na začetnem zaslonu ure M600, če uporabljate Polarjeve prikaze ure, kot je prikaz »Polar Jumbo«. V meniju My day (Moj dan) si lahko ogledate podrobnejše podatke za dnevno dejavnost in vadbo za tekoči dan.

Odprite možnost My day (Moj dan), da si lahko ogledate stanje dejavnosti NOW (TAKOJ). Tukaj bo prikazan odstotek ciljne dnevne dejavnosti, ki ste ga doslej dosegli. Vač napredek je prikazan tudi vizualno v obliki vrstice dejavnosti, ki se postopoma polni. Ogledate si lahko tudi število korakov, ki ste jih naredili, razdaljo, ki ste jo doslej prehodili, in kalorije, ki ste jih pokurili.

Drsite po meniju My day (Moj dan), da si ogledate vadbo, ki ste jo opravili v tekočem dnevu, in morebitne načrtovane vadbe, ki ste jih za ta dan ustvarili v spletni storitvi Polar Flow ali aplikaciji Polar Flow. Če si želite ogledati podrobnejše podatke za pretekle vadbe, jih odprite.


Moj srčni utrip

Tukaj lahko hitro preverite vaš trenutni srčni utrip, ne da bi začeli vadbo. Pričvrstite zapestni pašček in tapnite ikono ter že si boste lahko ogledali svoj trenutni srčni utrip.

Za izhod iz menija aplikacije Polar podrsnite desno ali pritisnite stranski gumb, da se vrnete na domači zaslon.


Sinhronizacija

Velja samo za ure Polar M600, ki ste jih združili s telefonom iPhone

Aplikacija Polar na uri M600 po koncu vadbe samodejno sinhronizira podatke vaše vadbe in dejavnosti z aplikacijo Polar Flow. Če pa pri vadbi ne uporabljate aplikacije Polar in si želite podatke o dejavnosti ogledati v mobilni aplikaciji, boste morali sinhronizacijo opraviti ročno. To storite tako, da tapnete ikono Sync (Sinhronizacija). Na prikazovalniku ure M600 se med sinhronizacijo prikaže Syncing (Sinhroniziranje), po uspešni sinhronizaciji pa Completed (Končano).

Ko se aplikacija Polar na uri M600 sinhronizira z mobilno aplikacijo, se s spletno storitvijo prek internetne povezave samodejno sinhronizirajo tudi vaši podatki o dejavnosti in vadbi.