Vi ste tukaj: Uporaba ure M600 > Zasnova menija > Meni z aplikacijami > Play Store

Play Store

Ko uro M600 povežete z omrežjem Wi-Fi, lahko v pametno uro Wear OS by Google iz aplikacije Play Store prenašate nove aplikacije, igre in poglede ure. Ko bodo za aplikacijo Polar v napravi M600 na voljo nove funkcije Polar, lahko iz aplikacije Play Store prenesete posodobitve.

Na pametni uri Polar M600 boste potrebovali račun Google, da boste lahko uporabljali aplikacijo Polar Store. Če med nastavitvijo v uro Polar M600 niste kopirali računa Google, odprite aplikacijo Play Store in tapnite Add from phone (Dodaj iz telefona). Za kopiranje računa v pametno uro sledite zaslonskim navodilom.


Aplikacijo Play Store lahko nastavite tako, da samodejno posodablja aplikacije v pametni uri, zato da bodo vedno nameščene vse posodobitve aplikacije. Če ste v aplikaciji Play Store na pametni uri vklopili možnost samodejne posodobitve aplikacij, se bodo aplikacije samodejno posodobile z najnovejšimi izdajami, ko napravo M600 priključite na polnilnik in ko na njen vzpostavite internetno povezavo.

Za vklop in izklop funkcije samodejnega posodabljanja Play Store Auto

  1. Pritisnite stranski gumb za vklop, da odprete meni z aplikacijami ter poiščite in tapnite možnost Play Store (Trgovina Play Store).
  2. Podrsnite na prikazovalniku od zgoraj navzdol.
  3. Tapnite ikono za nastavitve.
  4. Tapnite Auto update apps (Samodejno posodobi aplikacije), da to nastavitev vklopite (stikalo se obarva modro) ali izklopite (stikalo se obarva sivo).