Je bent hier: De M600 gebruiken > De M600 bedienen > Touchscreen

Het touchscreen gebruiken

Je kunt de M600 bedienen via het touchscreen. Je kunt vegen, tikken, je vinger op het display houden, en tekenen.

• Je kunt omhoog en omlaag vegen om door menu's te bladeren en naar links en naar rechts vegen om bijvoorbeeld in de Polar app te navigeren.
  • Je kunt op het touchscreen tikken om het scherm in te schakelen, om apps en meldingen te openen en om items te selecteren.
  • Je kunt je vinger op het startscherm houden om de wijzerplaat te wijzigen. In de Polar app kun je de registratie van een trainingssessie stoppen door het pictogram Stoppen ingedrukt te houden. Zie Polar app voor meer informatie over het gebruik van de app.
  • Je kunt ook op het touchscreen tekenen met je vinger. Je kunt bijvoorbeeld emoji's tekenen in e-mailberichten of een patroon instellen om het vergrendelde scherm van je M600 te ontgrendelen.