Je bent hier: Polar functies > M600 Gebruiksaanwijzing | Sportprofielen

Sportprofielen

Sportprofielen zijn de sporten die je kunt kiezen in de Polar app op je M600.

De Polar app op je M600 heeft zeven standaard sportprofielen.

• Groepsles
  • Hardlopen
  • Krachttraining
  • Fietsen
  • Zwemmen
  • Overig indoor
  • Overig outdoor

Je kunt sportprofielen toevoegen en verwijderen in de Polar Flow mobiele app of in de Polar Flow webservice. Je kunt ook specifieke instellingen definiƫren voor elke profielservice. Je kunt bijvoorbeeld aangepaste trainingsweergaven maken voor elke sport die je beoefent en kiezen welke gegevens je wilt zien tijdens je training: alleen je hartslag of alleen je snelheid en afstand - precies wat past bij jou en jouw trainingsbehoefte.

Je kunt maximaal 20 sportprofielen in de Polar app op je M600 gebruiken. Het aantal sportprofielen in de Polar Flow mobiele app en de Polar Flow webservice is onbeperkt.

Zie Sportprofielen in de Polar Flow webservice of Sportprofielen in de Polar Flow app op de ondersteuningspagina's van Polar voor meer informatie.