Je bent hier: Trainen met Polar > Navigeren in de Polar app

Navigeren in de Polar app

De Polar app openen

• Druk op de knop aan de voorzijde van je M600 (let op: je dient eventuele andere apps eerst af te sluiten).

OF

• Druk op de zijknop om het menu met apps te openen en tik op Polar.

OF

• Gebruik een spraakopdracht:
  1. Zorg dat het display van je M600 actief is en dat je op het startscherm bent.
  2. Zeg “OK Google”.
  3. Zeg “Open Polar” of “Start een training”.

Zie hieronder voor instructies om de spraakherkenning “OK Google” in te schakelen, zodat je via spraakopdrachten kunt navigeren in de Polar app.

Navigeren in de Polar app via het touchscreen en polsbewegingen

Door menu's, lijsten en overzichten bladeren

• Veeg omhoog of omlaag over het scherm.

OF

• Draai je pols naar binnen en naar buiten.

Items selecteren

• Tik op het betreffende pictogram.

Eén stap teruggaan

• Veeg van links naar rechts op het display.

De Polar app verlaten

• Schud met je pols.

Navigeren in de Polar app via de knop aan de voorzijde

• Druk in het menu van de Polar app op de knop aan de voorzijde om Training te openen.
  • Druk in de lijst met sportprofielen op de knop aan de voorzijde om het pictogram van het sportprofiel op het display te selecteren.
  • Druk tijdens een training op de knop aan de voorzijde om een handmatige ronde te markeren.
  • Houd tijdens een training de knop aan de voorzijde ingedrukt om de training te onderbreken.
  • Houd in de pauzemodus de knop aan de voorzijde ingedrukt om de training te stoppen.
  • Druk na de training in de overzichtsweergave op de knop aan de voorzijde om het menu van de Polar app te openen.

Navigeren in de Polar app via spraakopdrachten

Je kunt ook via spraakopdrachten navigeren in de Polar app. Eerst moet je de spraakherkenning “OK Google” inschakelen op je smartwatch.

De spraakherkenning “OK Google” inschakelen

1. Zorg dat het display van je M600 actief is en dat je op het startscherm bent.
  2. Veeg in het scherm vanaf de bovenkant omlaag om het menu Snelle instellingen te openen.
  3. Tik op het pictogram Instellingen.
  4. Tik op Personalisatie.
  5. Tik op Detectie “OK Google” om de functie in te schakelen (de schakelaar wordt blauw).

Een trainingssessie starten

1. Zorg dat het display van je M600 actief is en dat je op het startscherm bent.
  2. Zeg “OK Google”.
  3. Zeg “Start hardlopen” of “Start fietsen” om je trainingssessie te starten.
  4. OF

Zeg “Start een training” om de lijst met sportprofielen te openen en tik op de gewenste sport om de trainingssessie te starten.

Een trainingssessie onderbreken

1. Zorg dat het display van je M600 actief is en dat je op het startscherm bent.
  2. Zeg “Stop hardlopen” of “Stop fietsen”.