Je bent hier: De M600 gebruiken > Menustructuur > Menu met apps > Play Store

Play Store

Als je M600 met een wifi-netwerk is verbonden kun je de Play Store app op je smartwatch gebruiken om nieuwe apps, spellen en wijzerplaten naar je Wear OS by Google smartwatch te downloaden. Telkens als er nieuwe Polar functies beschikbaar zijn voor de Polar app op je M600, kun je de updates downloaden via de Play Store app.

Je hebt een Google-account nodig op je Polar M600 om de Play Store app te kunnen gebruiken. Als je je Google-account tijdens de configuratie niet naar je Polar M600 gekopieerd hebt, open je de Play Store app en tikt op Toevoegen vanaf telefoon. Volg de instructies op het scherm van je telefoon om je account naar je smartwatch te kopiƫren.


Je kunt de Play Store app zodanig instellen dat de apps op je smartwatch automatisch worden bijgewerkt, zodat je geen updates voor je apps mist. Als je de instelling Apps automatisch bijwerken hebt ingeschakeld in de Play Store op je smartwatch, worden de apps op je smartwatch automatisch bijgewerkt naar de nieuwste release zodra je M600 is aangesloten op een lader en een internetverbinding heeft.

De modus Automatisch bijwerken van Play Store in- en uitschakelen

  1. Druk op de zijknop om het menu met apps te openen en tik op Play Store.
  2. Veeg vanaf de bovenkant van het display omlaag.
  3. Tik op het pictogram Instellingen.
  4. Tik op Apps automatisch bijwerken om te schakelen tussen de modus Automatisch bijwerken aan (de schakelaar is blauw) en uit (de schakelaar is grijs).