Je bent hier: De M600 gebruiken > M600 Gebruiksaanwijzing | Menustructuur

Menustructuur

Startscherm

Het beginpunt op je smartwatch is het startscherm. In het startscherm zie je de actuele tijd. Afhankelijk van de wijzerplaat kun je ook andere informatie zien. Je vindt meer informatie in Instellingen wijzerplaat

In het startscherm zie je ook meldingen met verschillende soorten belangrijke informatie en kun je ook de status van je M600 bekijken. Zie Statuspictogrammen voor meer informatie over de verschillende statussen.

Je kunt van een willekeurig scherm snel naar het startscherm gaan door op de zijknop te drukken of door met je pols te schudden. Zie De M600 bedienen voor meer informatie over hoe je je smartwatch kunt bedienen.

Menu Snelle instellingen

Vanaf de bovenkant van het startscherm kun je het menu Snelle instellingen omlaag vegen, waarin je de volgende instellingen vindt.

Vliegtuigmodus: tik hierop om de vliegtuigmodus in en uit te schakelen.

Theatermodus: tik hierop om het display volledig uit te schakelen.

Modus Niet storen: tik hierop om meldingen op je M600 te dempen.

Instellingen: tik hierop om de app Instellingen te openen.

Menu met apps

In het menu met apps staan pictogrammen voor alle apps die je gebruikt op je M600.

Het menu met apps openen

• Druk op de zijknop.

Apps openen en gebruiken

• Je kunt een app starten door op het betreffende pictogram in het menu met apps te tikken.

OF

• Je kunt een app ook openen door in het actieve startscherm “OK Google, open (naam van de app)” te zeggen.

Zie het Menu met apps voor meer informatie over de standaard apps op je M600.