Je bent hier: Trainen met Polar > Bezig met synchroniseren

Bezig met synchroniseren

Om gegevens te kunnen synchroniseren tussen de Polar app op je M600, de Polar Flow mobiele app en de Polar Flow webservice, moet je een Polar account hebben. Je hebt al een account gemaakt als je de configuratie van je M600 hebt voltooid.

Automatische synchronisatie van trainingsgegevens

De Polar app op je M600 synchroniseert je trainings- en activiteitsgegevens automatisch met de Polar Flow app nadat je een trainingssessie hebt voltooid. De automatische synchronisatie werkt alleen als je je met je Polar account hebt aangemeld bij de mobiele app, en je telefoon en de M600 met elkaar verbonden zijn.
Gebruikers van een Android-telefoon: Je kunt je telefoon en de M600 met elkaar verbinden via Bluetooth of wifi.
iPhone-gebruikers: Je telefoon en de M600 moeten met elkaar verbonden zijn via Bluetooth.

De Polar app synchroniseert je activiteitsgegevens ook met de mobiele app als je een inactiviteitswaarschuwing krijgt of je je dagelijkse activiteitsdoel bereikt.

Wanneer je activiteits- en trainingsgegevens worden bijgewerkt in de mobiele app, worden de gegevens ook automatisch gesynchroniseerd met de Polar Flow webservice via een internetverbinding.

Opmerking voor iPhone-gebruikers! Als je niet traint met de Polar app en je je activiteitsgegevens wilt bekijken in de mobiele app, moet je de gegevens handmatig synchroniseren.

Gewijzigde instellingen synchroniseren

Zowel in de Polar Flow webservice als Polar Flow mobiele app kun je de instellingen van je Polar account wijzigen, sportprofielen toevoegen en verwijderen, trainingsdoelen maken en de sportprofielinstellingen bewerken.

De wijzigingen die je aanbrengt in de mobiele app worden automatisch gesynchroniseerd naar de webservice als je telefoon verbonden is met internet. De wijzigingen die je aanbrengt in de Polar Flow webservice, worden gesynchroniseerd naar de mobiele app wanneer je de app de volgende keer opent op je telefoon.

Alleen van toepassing op een Polar M600 gekoppeld met een Android-telefoon

Als je M600 is gekoppeld met een Android-telefoon, worden de gewijzigde instellingen automatisch via Bluetooth of wifi gesynchroniseerd van de mobiele app naar de Polar app op je M600.

Alleen van toepassing op een Polar M600 gekoppeld met een iPhone

Als je M600 is gekoppeld met een iPhone, moet je de gewijzigde instellingen handmatig synchroniseren tussen de mobiele app en de Polar app op je M600.

Activiteitsgegevens en gewijzigde instellingen handmatig synchroniseren (iPhone-gebruikers)

1. Open de Polar app met de knop aan de voorzijde op je M600.
  2. Blader door het menu en tik op Synchroniseren.
  3. Op je horloge wordt Bezig met synchroniseren weergegeven tijdens de synchronisatie, en Voltooid na een geslaagde synchronisatie.

Zie meer informatie over het gebruik van de Polar Flow app op de ondersteuningspagina's van Polar.

Zie meer informatie over het gebruik van de Polar Flow webservice op de ondersteuningspagina's van Polar.