Je bent hier: De M600 gebruiken > De M600 bedienen > Het display dimmen en activeren

Het display dimmen en activeren

Het display van je M600 wordt automatisch gedimd als je de smartwatch even niet gebruikt. Je kunt het display ook zelf dimmen.

Het display dimmen

• Plaats je handpalm op het display tot het horloge trilt.

Het display activeren

• Tik op het display.

OF

• Breng de M600 snel omhoog.

OF

• Druk kort op een van de knoppen.

Je kunt het display alleen dimmen als Scherm altijd aan is ingeschakeld. Als de optie Scherm altijd aan is uitgeschakeld, wordt het display van je M600 uitgeschakeld als je de smartwatch even niet gebruikt. Je kunt het display ook uitschakelen door je handpalm op het display te leggen.