Je bent hier: De M600 gebruiken > Menustructuur > Menu met apps > Vind mijn telefoon

Vind mijn telefoon

Alleen van toepassing op een Polar M600 gekoppeld met een Android-telefoon

Als je je telefoon kwijt bent, kun je je M600 gebruiken om de telefoon te laten overgaan, ook al is je telefoon ingesteld op Dempen of Alleen trillen.

Let op: voor deze functie moet de M600 via Bluetooth verbonden zijn met je telefoon.

Je telefoon laten overgaan

1. Druk op de zijknop om het menu met apps te openen en tik op Mijn telefoon zoeken.
  2. Als je telefoon zich binnen het bereik van de Bluetooth-verbinding bevindt, gaat je telefoon over. Als dat niet het geval is, probeer je binnen een afstand van 10 meter van je telefoon te komen, zonder massieve objecten tussen jou en je telefoon in.
  3. Je kunt het overgaan stoppen door op de X op het display van de M600 te tikken of door je telefoon op te nemen.