Je bent hier: Aan de slag > Inleiding

Polar M600 Gebruiksaanwijzing

Inleiding tot de Polar M600

Gefeliciteerd met je nieuwe Polar M600, nu met Wear OS by Google™!

Met Polar M600 geniet je van het gemak van Wear OS by Google en de kracht van de sportfuncties van Polar. Hij is ideaal voor het volgen van je training en je 24/7 activiteit met de Polar app.

Je Polar M600 sporthorloge is compatibel met smartphones met Android™ 4.4+ of iOS® 10.0+. Gebruikers van een iPhone moeten model 5 of hoger hebben. Ga op je telefoon naar g.co/WearCheck om te zien of deze compatibel is met Wear OS by Google. Koppel je nieuwe Polar M600 met je smartphone en gebruik de handige Wear OS by Google-functies voor je smartwatch. Je kunt bijvoorbeeld het volgende doen:

Je kunt de smartwatch ook met een wifi-netwerk verbinden en via de Play Store app apps, spellen en wijzerplaten downloaden.

De M600 heeft ook een ingebouwde hartslagmeter en heeft een geïntegreerde GPS. En als je traint met de Polar app, kunt je de unieke Polar Smart Coaching functies gebruiken op je smartwatch. Laat je nieuwe sport-smartwatch je helpen een actievere en gezondere levensstijl na te streven.

Polar Flow geeft je online inzicht in je training, activiteit en slaap. Samen met de Polar Flow webservice en de Polar Flow app op je smartphone helpt de M600 je effectief te trainen en te begrijpen welke invloed je keuzes en gewoontes hebben op je welzijn.

Deze gebruiksaanwijzing helpt je op weg met je nieuwe Polar M600 sporthorloge. Op support.polar.com/en/M600 vind je video-instructies en veelgestelde vragen over je M600. Ga naar het Helpcentrum van Wear OS by Google voor meer informatie over Wear OS by Google.