Je bent hier: De M600 gebruiken > Menustructuur > M600 Gebruiksaanwijzing | Menu met apps

Menu met apps

De volgende apps zijn standaard geïnstalleerd op je M600:

* Alleen op Polar M600 gekoppeld met een Android-telefoon

Via de Google Play Store kun je meer apps voor de smartwatch naar je Polar M600 downloaden. Je moet de smartwatch met een wifi-netwerk verbinden om de Google Play Store app op je M600 te kunnen gebruiken.

Meer apps krijgen

1. Druk op de zijknop in het actieve om startscherm het menu met apps te openen.
  2. Tik op Play Store.
  3. Blader door de lijst van aanbevolen apps of tik op het vergrootglaspictogram boven aan de lijst om het zoeken te openen.
  4. Tik op een app die je wilt installeren.
  5. Tik op Installeren om de app naar je M600 te downloaden.

Ga naar het Helpcentrum van Wear OS by Google voor informatie over Google-apps die werken met Wear OS by Google.

Alleen van toepassing op een met een Android-telefoon gekoppelde Polar M600

Open de Wear OS by Google-app op je telefoon en blader naar “Essentiële horloge-apps“ voor een lijst met aanbevolen apps voor je horloge. Tik op Meer om naar de Google Play Store te gaan en nog meer apps voor Wear OS by Google te bekijken.

Voor sommige op je gekoppelde Android-telefoon gebruikte apps kan een versie voor Wear OS by Google smartwatch beschikbaar zijn. Open de Play Store op je M600 en blader omlaag in het startmenu om Apps op je telefoon te zoeken > tik op de smartwatch op de gewenste app > tik op Installeren. Na de installatie vind je de versie van de app voor de smartwatch in het menu met apps op je M600. Neem contact op met de ontwikkelaar van de app als je er vragen over hebt.