Je bent hier: De M600 gebruiken > Beschikbare functies van de M600 voor Android en iOS

Beschikbare functies van de M600 voor Android en iOS

De gebruikerservaring van de Polar M600 varieert afhankelijk van of je deze hebt gekoppeld met een Android- of iOS-smartphone. Hieronder staan voorbeelden van de beschikbare functies voor beide besturingssystemen.

M600 gekoppeld met een Android-telefoon M600 gekoppeld met een iPhone
Compatibele besturingssystemen Android 4.3 of hoger iPhone model 5 of hoger,
met iOS 9.0 of hoger
Gebruiksduur 2 dagen / 8 uren training 1,5 dag / 8 uur training
Wifi-ondersteuning
Standaard apps
Play Store app op smartwatch
Meer apps, spellen en wijzerplaten downloaden.
Polsbewegingen gebruiken
Trainen met de Polar app
Automatische synchronisatie van trainingsgegevens naar Polar Flow app op gekoppelde telefoon
Sms-berichten lezen
Sms-berichten beantwoorden
Sms-berichten versturen
Inkomende oproep weigeren
Telefoongesprekken starten
E-mails lezen  (Gmailâ„¢)
E-mails beantwoorden  (Gmailâ„¢)
E-mails versturen
Muziek op je telefoon beheren
Offline muziek beluisteren*
Google Assistant vragen je te helpen**

*Alleen met de app Google Play Music. Offline muziek is niet beschikbaar in China, Hongkong en Taiwan.

**Alleen in bepaalde talen