Je bent hier: Instellingen > Batterijbesparing

Batterijbesparing

In de modus voor batterijbesparing worden bepaalde activiteiten van de M600 beperkt om de levensduur van je smartwatch te verlengen. De volgende functies worden beperkt bij batterijbesparing:

• Trilling
  • Locatieservices
  • Gebruik van WiFi en mobiele data
  • Updates van data en de app
  • Display altijd ingeschakeld

Batterijbesparing in-/uitschakelen

1. Veeg vanaf de bovenkant van het beginscherm omlaag.
  2. Tik op het pictogram Instellingen.
  3. Tik op Systeem.
  4. Tik op Batterijbesparing om de modus voor batterijbesparing in te schakelen (de schakelaar is blauw) of uit te schakelen (de schakelaar is grijs).
  5. Bevestig dat je de modus voor batterijbesparing wilt inschakelen door op het vinkje te tikken.