Je bent hier: Instellingen > Instellingen voor datum en tijd

Instellingen voor datum en tijd

Je kunt de datum en tijd handmatig instellen op je M600 of je kunt ze automatisch synchroniseren vanaf je telefoon of netwerk*.

De instellingen voor datum en tijd wijzigen

1. Ga naar de app Instellingen en tik op Systeem.
  2. Tik op Datum en tijd.
  3. Tik op Automatische datum en tijd.
  4. Tik op de gewenste methode:
  • Synchroniseren vanaf telefoon
  • Synchroniseren vanaf netwerk Als je deze optie kiest, kun je ook aangeven of je de 24-urige of 12-urige tijdnotatie wilt gebruiken.
  • UIT. Als je deze optie kiest, tik je op Datum instellen en Tijd instellen om deze handmatig in te stellen. Hier kun je ook aangeven of je de 24-urige of 12-urige tijdnotatie wilt gebruiken.

In het menu Datum en tijd kun je ook kiezen of je de tijdzone wilt synchroniseren vanaf je telefoon of zelf wilt instellen.

*Alleen van toepassing op een Polar M600 gekoppeld met een Android-telefoon