Je bent hier: Instellingen > Vliegtuigmodus

Vliegtuigmodus

In de vliegtuigmodus zijn Bluetooth- en wifi-verbindingen uitgeschakeld op je M600. Je kunt enkele basisfuncties van je smartwatch nog wel gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld wel nog trainen met de Polar app met gebruik van hartslagmeting vanuit je pols. Je kunt je gegevens echter niet synchroniseren met de Polar Flow mobiele app of de M600 gebruiken in combinatie met draadloze accessoires.

De vliegtuigmodus in- of uitschakelen

1. Zorg dat het display van je M600 actief is en dat je op het startscherm bent.
  2. Veeg in het scherm vanaf de bovenkant omlaag om het menu Snelle instellingen te openen.
  3. Tik op het vliegtuigpictogram.

OF

1. Ga naar de app Instellingen en tik op Connectiviteit.
  2. Blader door de lijst en tik op Vliegtuigmodus.
  3. Tik op Vliegtuigmodus om te schakelen tussen Vliegtuigmodus aan (de schakelaar is blauw) en uit (de schakelaar is grijs).